Puzzel

Nummer 1 geeft vier cadeaubonnen ter waarde van 25 euro weg voor de winnaars van de puzzel in editie 347, ter beschikking gesteld door Berden. Voorts vier cadeaubonnen van Modecentrum Frans Theelen, elk eveneens ter waarde van 25 euro, en een cadeaubon ter waarde van 50 euro te besteden bij het Genker Plantencentrum.

BERDEN
Bent u op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van mode, modeaccessoires, wonen of slapen? Bij Berden slaagt u altijd. Bekijk de gehele collectie op www.berden.nl.

MODECENTRUM FRANS THEELEN
Nergens vindt u zoveel stijlen, zoveel merken, zo’n gevarieerd aanbod. Het deskundige adviesteam en veranderatelier staan voor u klaar om te luisteren en u te helpen met kiezen. Zo wordt winkelen een feest en weet u zeker dat u slaagt. Kijk op www.mooidemooistemode.nl.

GENKER PLANTENCENTRUM
Het Genker Plantencentrum, met de grootste plantenkeuze van de Benelux, is centraal gelegen in Limburg en vlot bereikbaar. U kunt bij het Genker Plantencentrum rustig kuieren tussen de meer dan vierduizend soorten tuinplanten. Kijk op www.genkerplantencentrum.be.

 • Uiterste inzenddatum: 24 april 2019 Puzzel editie April 2019

  Om de puzzel in te zenden dient u in te loggen op onze website.

 • Uiterste inzenddatum is verstreken Puzzel editie Maart 2019
 • Uiterste inzenddatum is verstreken Puzzel editie Januari 2019

 • Gebakken meel
  Gebakken meel

  In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert kunstenaar Thijs Heijnen elke editie een uniek doek. Vanwege de populariteit van de stedenschilderijen portretteerde hij onder meer diverse Limburgse plaatsen, van Roermond tot Maastricht en van Sittard tot Susteren. Deze editie staat geen Limburgse stad centraal, maar vormden zijn kookkunsten zijn bron van inspiratie.

  Lezersactie Maart 2019
 • Contactgegevens

  Postbus 26, 6122 AA Born
  telefoon: 046 4810222
  info@nummer1.nl

  Colofon

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.