Puzzel

Nummer 1 geeft een replica (80 x 80 centimeter) van het kunstwerk van Thijs Heijnen weg voor de winnaar van de puzzel in editie 351, ter beschikking gesteld door Nummer 1. Voorts vier cadeaubonnen van Modecentrum Frans Theelen, elk ter waarde van 25 euro, en een cadeaubon ter waarde van 50 euro te besteden bij het Genker Plantencentrum.

MODECENTRUM FRANS THEELEN
Nergens vindt u zoveel stijlen, zoveel merken, zo’n gevarieerd aanbod. Het deskundige adviesteam en veranderatelier staan voor u klaar om te luisteren en u te helpen met kiezen. Zo wordt winkelen een feest en weet u zeker dat u slaagt. Kijk op www.mooidemooistemode.nl.

GENKER PLANTENCENTRUM
Het Genker Plantencentrum, met de grootste plantenkeuze van de Benelux, is centraal gelegen in Limburg en vlot bereikbaar. U kunt bij het Genker Plantencentrum rustig kuieren tussen de meer dan vierduizend soorten tuinplanten. Kijk op www.genkerplantencentrum.be.

 • Uiterste inzenddatum: 25 september 2019 Puzzel editie September 2019

  Om de puzzel in te zenden dient u in te loggen op onze website.

 • Uiterste inzenddatum is verstreken Puzzel editie Juli 2019
 • Uiterste inzenddatum is verstreken Puzzel editie Juni 2019
 • Uiterste inzenddatum is verstreken Puzzel editie Mei 2019
 • Uiterste inzenddatum is verstreken Puzzel editie April 2019
 • Uiterste inzenddatum is verstreken Puzzel editie Maart 2019
 • Uiterste inzenddatum is verstreken Puzzel editie Januari 2019

 • Pittige gamba’s
  Pittige gamba’s

  ‘Na een lekkere vakantie in Spanje nu weer aan het werk. Dit keer heb ik een schilderij gemaakt dat bestemd is voor in de keuken. Om toch een beetje in Spaanse sferen te blijven, heb ik het onderwerp gamba’s gebruikt. Een favoriet tapasgerecht, maar ook een favoriet van ons gezin, in welke vorm dan ook. Om de felle kleuren extra nadruk te geven, heb ik een zwarte achtergrond gemaakt met een wit kader voor de ingrediënten en de bereiding van de gamba’s. Dit gerecht is een echte aanrader om wat tijd te besparen in de keuken. En ook nog eens superlekker en gezond. Op het schilderij staan trouwens twee manieren om ze te bereiden. Hieronder staat de linker bereiding.’

  Thijs Heijnen verrast Nummer 1 ter ere van jubileum
 • Contactgegevens

  Postbus 26, 6122 AA Born
  telefoon: 046 4810222
  info@nummer1.nl

  Colofon

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder uw e-mail adres in om een wachtwoord reset link te ontvangen.

E-mail adres