You’re My Number One

You’re My Number One

Wilt u dit vrolijke doek bij u thuis aan de muur?

Met ingang van deze jaargang presenteert kunstenaar Thijs Heijnen in het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst elke editie een uniek doek. De titel van het afgebeelde werk luidt - toepasselijk - You’re My Number One. De werken van Thijs Heijnen worden gekenmerkt door een uitbundige kleurenrijkheid en vrolijke thema’s. Op zijn website www.thijsart.com krijgt u via het portfolio een goede indruk van zijn karakteristieke stijl.

Overige activiteiten van Thijs Heijnen zijn painting on the spot, het ontwerpen van illustraties voor boeken en magazines en grafisch werk. ‘Liefhebbers kunnen opdrachten zelf koppelen aan thema’s, kleuren en formaat’, aldus de kunstenaar. ‘Vinden mensen meerdere doeken mooi, dan maak ik er bijvoorbeeld een combi van.’
Indien u geïnteresseerd bent in het werk van Thijs Heijnen, kunt u hem benaderen via www.thijsart.com. Volg Thijs ook op Facebook.

Lezersaanbieding
Wilt u dit vrolijke doek bij u thuis aan de muur? Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van vijftig stuks. Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50) van het originele handgeschilderde werk.

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.