Venray bloeit

Venray bloeit

Kunst | April 2018

In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert kunstenaar Thijs Heijnen elke editie een uniek doek. Vanwege de populariteit van de stedenschilderijen, portretteert hij nog meer Limburgse plaatsen. Deze editie staat Venray centraal. De werken van Thijs Heijnen, inmiddels bekend bij de lezers van Nummer 1 - ze hangen immers op tal van plekken door de hele provincie -, worden gekenmerkt door een uitbundige kleurenrijkheid en vrolijke thema’s. Op zijn website krijgt u via het portfolio een goede indruk van zijn karakteristieke stijl. Indien u geïnteresseerd bent in het werk van Thijs Heijnen, kunt u hem benaderen via www.thijsart.com. Volg Thijs ook op Facebook.

Thijs Heijnen: ‘Na enig researchwerk te hebben gedaan over Venray, kwam ik al snel tot de conclusie om deze gezellige stad vast te leggen op doek. Wat een geweldige uitstraling heeft Venray en wat een mooie gebouwen. De slogan Venray Bloeit! heb ik proberen te vertalen in het gebruik van frisse, lange kleuren en bloeiende bloemen. Ik krijg meteen zin in de lente en om lekker te genieten op een terrasje. Cheers Venray.’

Lezersaanbieding
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur?
Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro. 

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.