Venlo, ik heb dich leef!

Venlo, ik heb dich leef!

Kunst | Januari 2017

In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteerde kunstenaar Thijs Heijnen vorige jaargang elke editie een uniek doek. In 2017 portretteert hij elk kwartaal een Limburgse stad. Deze editie staat Venlo centraal. De werken van Thijs Heijnen, inmiddels bekend bij de lezers van Nummer 1 - ze hangen immers op tal van plekken door de hele provincie -, worden gekenmerkt door een uitbundige kleurenrijkheid en vrolijke thema’s. Op zijn website krijgt u via het portfolio een goede indruk van zijn karakteristieke stijl. Indien u geïnteresseerd bent in het werk van Thijs Heijnen, kunt u hem benaderen via www.thijsart.com. Volg Thijs ook op Facebook.

Thijs: ‘Speciaal voor dit magazine portretteer ik vier steden in een vrije, kleurrijke en vluchtige stijl. Om te beginnen: Venlo. Ik heb gekozen voor het karakteristieke stadhuis aan de Markt met de oude gevels van de mooie panden ernaast. Als ik denk aan een markt, dan denk ik aan de eerste zonnestralen die warm aanvoelen, aan de gezelligheid van buiten eten en drinken. Het schilderij bevat dan ook meerdere kleine details van genietende mensen. Veel plezier en cheers in Venlo.’

Lezersaanbieding
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur?
Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro.

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.