Vallekeberg

Vallekeberg

Kunst | Maart 2018

In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert kunstenaar Thijs Heijnen elke editie een uniek doek. Vanwege de populariteit van de stedenschilderijen, portretteert hij nog meer Limburgse plaatsen. Deze editie staat Valkenburg centraal. 

Thijs Heijnen: ‘Vallekeberg, het stadje dat zich kenmerkt door haar vestingmuren en poorten, de mergelgrotten, de heuvels en natuurlijk de vele gezellige terrasjes en eetgelegenheden. Zelf ben ik altijd veel in Valkenburg geweest, de laatste keer was ik er met mijn gezin. Toen hebben we echt de toerist uitgehangen. Daar horen uiteraard de grotten bij. Als afsluiter van een heerlijke middag zijn we op een van de terrasjes beland waar we nog heerlijk hebben gegeten en gedronken en terugkeken op een super dagje.’

Lezersaanbieding
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur?
Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro. 

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.