Soldiers of Love

Soldiers of Love

Wilt u dit vrolijke doek bij u thuis aan de muur?

In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert kunstenaar Thijs Heijnen elke editie een uniek doek. De titel van het afgebeelde werk luidt Soldiers of Love. De werken van Thijs Heijnen worden gekenmerkt door een uitbundige kleurenrijkheid en vrolijke thema’s. Op zijn website krijgt u via het portfolio een goede indruk van zijn karakteristieke stijl. Indien u geïnteresseerd bent in het werk van Thijs Heijnen, kunt u hem benaderen via www.thijsart.com. Volg Thijs ook op Facebook.

‘Soldiers of Love is een protest tegen de hedendaagse gebeurtenissen op het gebied van oorlog, terreur en al het andere geweld’, aldus Thijs Heijnen. ‘Een schilderij met een symbolische betekenis dat staat voor vrede, respect, kracht en vrijheid. Met dit werk maak je een statement, maar het is vooral bedoeld om met een glimlach naar te kijken.’

Rondom het doek Soldiers of Love is Thijs een lopende actie gestart op Facebook. Bij 3500 likes op de Facebookpagina Thijs Art wordt dit werk - bedrukt plexiglas, 100 bij 65 centimeter - verloot onder degenen die mee hebben gedaan aan de Like & Share-actie. Voor degenen die het werk graag in kleiner formaat op canvas willen bestellen, zie de lezersaanbieding hieronder.

Lezersaanbieding
Wilt u dit vrolijke doek bij u thuis aan de muur? Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (70 x 50) van het originele handgeschilderde werk.

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.