Shopping Queen

Shopping Queen

Kunst | Januari 2017

Kunstliefhebbers en belangstellenden kunnen Thijs sinds kort live aan het werk zien. De kunstenaar heeft aan huis een ruimte ingericht waar kunst en interieur elkaar ontmoeten in de setting van een atelier. Niet alleen biedt Thijs er zijn werken te koop aan, je kunt er tevens woonaccessoires aanschaffen. Thijs: ‘Zie het als een vijf-in-één-concept. Het is mijn werkatelier met een koffiebar, woonaccessoires, kunst en interieur. Ik wil het concept graag laagdrempelig neerzetten, als een galerie in huiselijke sfeer. Belangstellenden kunnen tijdens vaste openingstijden gewoon binnenlopen en een kop koffie drinken. Ze zijn overigens niet verplicht tot het kopen van een doek of woonaccessoires, een bezoek is geheel vrijblijvend. Door de interactie met kunst- en interieurliefhebbers leer ik mijn volgers beter kennen en vice versa.’
Bezoek Thijs Heijnen van woensdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Het adres is Feurthstraat 18 in Susteren.

Lezersaanbieding
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur? Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro.

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan