Set Geslaagd!-kaarten
  • Set Geslaagd!-kaarten
  • Set Geslaagd!-kaarten
  • Set Geslaagd!-kaarten
  • Set Geslaagd!-kaarten

Set Geslaagd!-kaarten

Yes you did it!

In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert kunstenaar Thijs Heijnen elke editie een uniek doek. Portretteerde hij in het verleden onder meer diverse Limburgse plaatsen, van Roermond tot Maastricht en van Sittard tot Susteren, thans tracht Thijs met zijn nieuwe schilderijen én wenskaarten een sprankje hoop te bieden tijdens de wereldwijde coronacrisis.

Thijs Heijnen: ‘Ik heb al meerdere schilderijen en kaarten gemaakt voor verschillende doelgroepen: voor vrienden en vriendinnen, familie en ouders, opa’s en oma’s en natuurlijk voor onze moeders. Dit doek - het zijn er in feite twee - is bestemd voor een doelgroep die minstens zo geraakt wordt door deze hele situatie. Een doelgroep die zo ontzettend belangrijk is voor de toekomst van Nederland. Maar ook een doelgroep die dit schooljaar na keihard werken en zwoegen knallend en feestend zou gaan afsluiten, klaar om vervolgstappen te zetten naar een mooie toekomst. We hebben het hier natuurlijk over alle jongens en meiden die dit jaar slagen op school en hun middelbareschooldiploma mogen ontvangen. Het feest zal helaas voor onbepaalde tijd uitgesteld moeten worden. Daarom deze unieke doeken, een speciaal voor alle jongens en een tweede variant voor alle meiden die geslaagd zijn. Jullie zijn toppers. Ben trots en geniet. Van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma.’

Lezersaanbieding
De Thijs Art (13,5 cm x 13,5 cm) Nr1 Geslaagd!-kaarten kosten euro 8,95 inclusief enveloppes en verzendkosten. Er zitten 4 kaarten in een set (2 jongens / 2 meisjes).

Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk ook als doek verkrijgbaar. Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro.

Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.