Proost op het leven

Proost op het leven

Thijs Heijnen verrast Nummer 1 ter ere van jubileum

In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert kunstenaar Thijs Heijnen elke editie een uniek doek. Vanwege de populariteit van de stedenschilderijen portretteerde hij onder meer diverse Limburgse plaatsen, van Roermond tot Maastricht en van Sittard tot Susteren. Deze editie staat geen Limburgse stad centraal, maar maakte Thijs een speciaal schilderij voor het vijfendertigjarige bestaan van Nummer 1.

Ruim drie jaar geleden benaderde Dave Vranken zijn toenmalige buurman Thijs Heijnen of het hem leuk leek een schilderij te maken voor de lezers van Nummer 1. Dit schilderij kon door de lezers worden aangeschaft in de vorm van een replica op canvas. Achteraf bleek het een geweldig succes te zijn. Inmiddels hangen er door de hele provincie honderden doeken aan de muren bij de lezers van Nummer 1.

Lezersaanbieding
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur? Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. U kunt Proost ophet leven bestellen via de webshop van Nummer 1 (www.nummer1.nl/lezersacties). Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro.

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.