Oh crab! Fruits de mer

Oh crab! Fruits de mer

Lezersactie september 2021 Thijs Heijnen

De vrolijke, uitbundige werken van Thijs Heijnen zijn inmiddels onlosmakelijk verbonden met Nummer 1. In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert de kunstenaar elke editie een uniek doek. De replica’s vinden gretig aftrek in de provincie en zeker ook daarbuiten. Inspiratie zoekt en vindt Thijs Heijnen overal en altijd. Deze keer is dat de vakantie op een zonnig Grieks eiland.

Thijs Heijnen: ‘Na een heerlijke zonnige vakantie op Corfu zijn we alweer een aantal dagen terug en aan het werk. Eigenlijk bizar hoe snel je weer in het ritme van het normale leven terugvalt en slechts nog kan mijmeren over de heerlijke zon, de zee, het strand en de fantastische avonturen die alweer een eeuwigheid geleden lijken. Enfin. Denk dat dit ook een mooie afsluiter kan zijn van een mooi seizoen. Vandaar dit schilderij Oh crab! Fruits de mer. Oh crab, dat aan de ene kant staat voor: jammer dat het er alweer opzit. Anderzijds: oh damn, wat ziet dat er lekker uit. Als ik denk aan de zee, dan denk ik aan zwemmen, luieren, boeken lezen en eten. Oh wat vind ik dat heerlijk. De combinatie van zilte in combinatie met zoete smaken maakt dit een heerlijk plateau. Een lekker gekoeld wijntje erbij en je waant je zo weer in gedachten met de voetjes in het water.’

Lezersaanbieding
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur? Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. U kunt Oh crab! Fruits de mer bestellen via de webshop van Nummer 1 (www.nummer1.nl/lezersacties). Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro. 

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan