Ode aan Maastricht

Ode aan Maastricht

Lezersactie Thijs Heijnen

In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert Thijs Heijnen elke editie een uniek doek. In het verleden portretteerde hij onder meer diverse Limburgse plaatsen en liet hij zich vaak inspireren door zijn culinaire uitspattingen in eigen keuken. Nogmaals keert de kunstenaar terug naar de stad die nooit verveelt: Maastricht.

Thijs Heijnen: ‘Maastricht, de stad met het oude gezicht, stokoude straten, maar nog jong van hart. Dit keer wederom een schilderij van onze provinciehoofdstad gemaakt. Nu een tikkeltje anders, maar toch met alle vreugde en herkenningspunten van deze mooie stad aan de Maas. Maastricht is de stad waar ik al van kleins af aan kom en die nooit verveelt. Haar geweldige ligging aan de Maas, Wyck, het centrum, de winkels en de oerbourgondische levensstijl die deze stad uitstraalt - past wel een beetje bij mij. Heerlijk slenteren door de smalle straatjes, hier en daar een praatje, de dag afsluiten met geweldig uitzicht. Ga met me mee naar Maastricht, een onuitgesproken gedicht kom mee naar Maastricht.’

Lezersaanbieding
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur? Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. U kunt Ode aan Maastricht bestellen via de webshop van Nummer 1 (www.nummer1.nl/lezersacties). Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro. 

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.