Live Love Londen

Live Love Londen

Lezersaanbieding Thijs Heijnen

In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert kunstenaar Thijs Heijnen elke editie een uniek doek. Vanwege de populariteit van de stedenschilderijen portretteerde hij diverse Limburgse plaatsen. Deze editie staat geen Limburgse stad centraal, maar de Engelse metropool Londen.

Thijs Heijnen: ‘Ditmaal zijn we in Londen, de hoofdstad van Engeland. In het verleden ben ik er voor mijn werk veel geweest, maar eigenlijk heb ik nooit de stad zelf echt gezien of beleefd. Londen staat zeker nog op mijn verlanglijstje van must see. Het schilderij heb ik voorzien van enkele bekende gebouwen zoals de Tower Bridge en Big Ben. Verder is het warenhuis Harrods te zien en in een combinatie van popart en illustratief werk bekende beelden van de straten van Londen. Uiteraard mogen de bekende rode bussen en de karakteristieke taxi’s niet ontbreken, evenals de guards met hun hoge, zwarte hoeden. Mocht je Londen gaan bezoeken, vergeet dan vooral niet een paraplu mee te nemen.
Enjoy this city with a warm cup of tea or a cold pint. Cheers to our neighbours.’

Lezersaanbieding
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur?
Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro. 

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.