Limburg Helpt Onvergetelijk

Limburg Helpt Onvergetelijk

Myosotis • Vergeet-mij-niet

In het kader van Limburg helpt onvergetelijk presenteert kunstenaar Thijs Heijnen een uniek doek. De titel van het afgebeelde werk luidt Myosotis, de Griekse benaming van het vergeet-mij-nietje. De werken van Thijs Heijnen worden gekenmerkt door een uitbundige kleurenrijkheid en vrolijke thema’s.

‘Deze keer vormen vergeet-mij-nietjes het thema’, aldus Thijs Heijnen. ‘Je ziet een jonge vrouw die zorgeloos ligt te genieten van de zon in een veld met uitbundig groeiende vergeet-mij-nietjes. Of misschien denkt ze wel terug aan mooie en leuke momenten in haar leven. Myosotis is een vrolijk werk dat een glimlach op je gezicht tovert, net als bij de jonge vrouw op het doek. 

Lezersaanbieding
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur? Speciaal voor Limburg Helpt Onvergetelijk is het werk verkrijgbaar. Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro.

Een gedeelte van de verkoopopbrengst gaat overigens naar de stichting Alzheimer. Nederland.’

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan