Lekker ontspannen met A Story of Relaxation

Lekker ontspannen met A Story of Relaxation

Nummer 1 Lezersactie

Deze keer hebben we een wel heel bijzondere eindejaarslezersaanbieding voor u in petto. U wilt er toch ook stralend uitzien in 2018? Dat kan, want voor de ultieme verwennerij is de set A Story of Relaxation ontworpen door !QMS Medicosmetics. Deze set bevat heerlijk herstellende producten voor zowel het gezicht als het lichaam. Een fijne geurkaars maakt deze wellnesservaring helemaal af. Dé ideale combinatie van een huidverbeterende verzorging gekoppeld aan een totale ontspanning van de zintuigen. Een luxe die u zich nu ook kunt veroorloven.

Voor het gelaat gebruikt u de luxueuze en verstevigende Pearltouch moisturizer. Deze bestaat uit kostbare huidverjongende ingrediënten en het buitengewoon voedend Relax-o-Firm Mask voor net die extra behandeling. Omdat ook de hals en het decolleté wellicht wat speciale aandacht verdienen, mag uiteraard de verstevigende en rijk voedende Neck & More niet ontbreken. De licht geurende minikaars (sandalwood en cedar) dient als finishing touch voor een ervaring van totale ontspanning.

Deze bijzondere set is op de markt gebracht door het gerenommeerde cosmeticamerk !QMS Medicosmetics, dat wereldwijde faam heeft verworven door zijn zonder enige twijfel meest effectieve anti-agingbehandeling. Van Europese royalty’s tot beroemde Hollywoodsterren; allemaal zijn ze laaiend enthousiast over !QMS Medicosmetics en de uiterst werkzame behandeling die dr. med. Erich Schulte creëerde. U bevindt zich dus in goed gezelschap als u nu tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs heerlijk kunt ontspannen met de glamourset A Story of Relaxation.

Glamourset A Story of Relaxation

Nu voor de speciale Nummer 1-prijs van

€ 120,- (i.p.v. € 275,-)

Voor het gelaat bevat deze set de luxueuze en verstevigende Pearltouch moisturizer, bestaande uit kostbare huidverjongende ingrediënten, en het buitengewoon voedend Relax-o-Firm Mask voor net die extra behandeling. Omdat ook de hals en het decolleté wat speciale aandacht verdienen, mag uiteraard de verstevigende en rijk voedende Neck & More niet ontbreken. De licht geurende minikaars (sandalwood en cedar) dient als finishing touch voor een ervaring van totale ontspanning.

Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.