I’ts up to you, New York, New York

I’ts up to you, New York, New York

Lezersaanbieding Thijs Heijnen

In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert kunstenaar Thijs Heijnen elke editie een uniek doek. Vanwege de populariteit van de stedenschilderijen portretteerde hij diverse Limburgse plaatsen. Deze editie staat geen Limburgse stad centraal, maar de metropool New York.

Thijs Heijnen: ‘Hét liedje van Frank Sinatra waarmee ook meteen de state of mind van New York je raakt tot op het bot. Tenminste, bij mij dan. Wat een stad! Dat zoals het zich in de films voordoet ook in het echt zo is. Een stad met veel culturen, bruisend, overwhelming, groot, groter en grootst. Mode en kunst druipen door de straten. Deze stad leeft en is groot, maar tegelijkertijd voelt het Europees of zelfs Nederlands. Het is ook the city that never sleeps; een continuïteit van massa’s auto’s, getoeter, gedreun, gehamer. Met als tegenhanger Central Park, waar het groen en rustig is en eekhoorns uit je hand komen eten. New York is eveneens een stad met een kille stilte waar ooit de Twin Towers hebben gestaan. Een stad met een behoorlijk verleden. Een stad van onmiskenbare groei, lef en zelfvertrouwen. Zoals Frank Sinatra zegt: “If I can make it there, I’ll make it anywhere. It’s up to you, New York, New York”. Geniet van dit schilderij. Misschien met de charismatische stem van Frank Sinatra op de achtergrond. Start spreading the news: I want to be part of it, New York, New York.’

Lezersaanbieding?
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur?
Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro. 

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.