Holidays end, new memories are made

Holidays end, new memories are made

Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur?

In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert kunstenaar Thijs Heijnen elke editie een uniek doek. De titel van het afgebeelde werk luidt Holidays end, new memories are made. De werken van Thijs Heijnen worden gekenmerkt door een uitbundige kleurenrijkheid en vrolijke thema’s. Op zijn website krijgt u via het portfolio een goede indruk van zijn karakteristieke stijl. Indien u geïnteresseerd bent in het werk van Thijs Heijnen, kunt u hem benaderen via www.thijsart.com. Volg Thijs ook op Facebook.

Thijs Heijnen: ‘Na wat weekjes te hebben vertoefd aan de Spaanse kust en op Ibiza en het bezoeken van collega-kunstenaars, galerijen en street art-artiesten, is Holidays end, new memories are made ontstaan. Het nieuwe werk is een mix van verschillende onderwerpen die ik tijdens mijn vakantie ben tegengekomen. Van een zwembad tot een opblaasbadje, veel zon, lekker eten zoals octopus en zo nu en dan een kater. Oh ja, en bij thuiskomst onweer. Een mooie afsluiter van de zomer.’

Lezersaanbieding
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur? Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro.

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.