Het witte goud

Het witte goud

Lezeractie juni 2020

In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert kunstenaar Thijs Heijnen elke editie een uniek doek. Portretteerde hij in het verleden onder meer diverse Limburgse plaatsen, van Roermond tot Maastricht en van Sittard tot Susteren, thans laat Thijs zich inspireren door zijn culinaire uitspattingen in eigen keuken.

Thijs: ‘Op de manege waar we vroeger vaak te vinden waren - oh ja, ik heb paardgereden - verkochten ze ook asperges. Ik kan me nog goed herinneren dat we bijna dagelijks asperges aten. Mijn moeder bereidde ze in verschillende varianten, waarvan ik toen alleen de soep lekker vond. Het was niet zo mijn favoriete gerecht, asperges. Dat is tegenwoordig heel anders. Ik vind ze heerlijk. Naast dé topper asperges met ham, ei en hollandaisesaus zijn er nog zo veel meer gerechten mogelijk - dankzij Google. Denk eens aan quiche, gegrilde asperges, salades, pasta’s en ga maar door. Het schilderij heb ik voorzien van drie vriendinnen, ieder met een ander aspergegerecht. Met een knipoog naar het slurpend eten van dit witte goud. Asperges eten gaat goed samen met een lekker glas gekoelde pinot gris erbij. Geniet van dit seizoen.’

Lezersaanbieding
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur? Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. U kunt Het witte goud bestellen via de webshop van Nummer 1 (www.nummer1.nl/lezersacties). Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro.Bedankt voor je bestelling!

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan