Heële

Heële

Kunst | December 2017

Deze editie staat Heële centraal. De werken van Thijs Heijnen, inmiddels bekend bij de lezers van Nummer 1 - ze hangen immers op tal van plekken door de hele provincie -, worden gekenmerkt door een uitbundige kleurenrijkheid en vrolijke thema’s. Op zijn website krijgt u via het portfolio een goede indruk van zijn karakteristieke stijl. Indien u geïnteresseerd bent in het werk van Thijs Heijnen, kunt u hem benaderen via www.thijsart.com.

Deze keer zijn de dames neergestreken in de Oostelijke Mijnstreek, in Heële. Samen met Foemel maken de dames sjpas op het terras om straks met de sjoepkar naar heem gereden te worden. We herkennen allemaal wel deze typische Heerlense woorden. Op de achtergrond zijn de Lange Jan en Lange Lies te zien van de Oranje Nassau-mijnen. Verder is het Pancratiusplein te zien met de kerk en tussen de dames het Maankwartier. Veual sjpas noe ’t sjilderie veëdig is en tot gauw in Heële!

Lezersaanbieding
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur?
Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro.

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.