Golvend en glooiend

Golvend en glooiend

Lezersactie Mei 2021 Thijs Heijnen

De vrolijke, uitbundige werken van Thijs Heijnen zijn inmiddels onlosmakelijk verbonden met Nummer 1. In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert de kunstenaar elke editie een uniek doek. De replica’s vinden gretig aftrek in de provincie en zeker ook daarbuiten. Inspiratie zoekt en vindt Thijs Heijnen overal en altijd. Deze keer in de contouren van het Zuid-Limburgse heuvelland.

Thijs Heijnen: ‘Golvend en glooiend, dat is denk ik toch wel het meest unieke en bijzondere aan Limburg. Er is behoorlijk veel diversiteit hier in het zuiden. De pittoreske plaatjes van de natuur die overvloeien in dorpjes met akkers die weer overgaan naar steden, de Maas, het bourgondische leven en de tradities. Dit alles komt ook weer terug in onze streekproducten, van vlaai tot asperges en van wijn tot bier. Wij wonen zelf niet ver van een golfbaan. Hier gaan we zo nu en dan een drankje doen en even genieten van de mooie omgeving. Zelf heb ik nog nooit een balletje geslagen, maar ik kan me voorstellen dat het wel genieten is; zo’n mooi panorama, een unieke omgeving en lekker buiten zijn. En als je dan zo wandelt door het heuvelland, lijkt het wel één grote golfbaan. Perfect en uitnodigend. Zo ben ik dan ook op dit schilderij uitgekomen; golfend, euhm, golvend en glooiend. Lekker eropuit trekken en genieten van alles wat Limburg te bieden heeft.’

Lezersaanbieding?
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur? Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. U kunt Golvend en Glooiend bestellen via de webshop van Nummer 1 (www.nummer1.nl/lezersacties). Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro. 

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.