Gebakken meel

Gebakken meel

Lezersaanbieding Thijs Heijnen

In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert kunstenaar Thijs Heijnen elke editie een uniek doek. Vanwege de populariteit van de stedenschilderijen portretteerde hij onder meer diverse Limburgse plaatsen, van Roermond tot Maastricht en van Sittard tot Susteren. Deze editie staat geen Limburgse stad centraal, maar vormden zijn kookkunsten zijn bron van inspiratie.

Thijs Heijnen geeft tekst en uitleg bij het nieuwe doek. ‘Meestal ben ik degene die kookt in huize Heijnen. Vooral in de weekenden haal ik alles uit de kast en probeer ik allerlei gerechten uit. Doordeweeks zijn het vaak wat makkelijkere maaltijden zoals curry’s, rijst et cetera. Vaak pittig eten, wat de kids dan niet zo lekker vinden. Dus een paar weken geleden maakte ik pannenkoeken voor ze. Heerlijk. Een hele stapel pannenkoeken gebakken en ze zagen er ook heerlijk uit. Alleen een beetje stijf. Maar goed, voor de rest prima. Nadat ze één pannenkoek op hadden gegeten met daarop een halve fles stroop, waren ze al klaar. Nogal vreemd. Ik probeerde ook een pannenkoek en die smaakte toch anders dan normaal. Ik had toch alles volgens recept gedaan? Ik ging nog eens het lijstje met ingrediënten af. Was er dan toch iets aan mijn aandacht ontsnapt? Toen bleek dat er nog een doos ongeschonden eieren op het aanrecht stond... Sorry, vriendjes, dit keer gebakken meel gekregen van papa.’

Lezersaanbieding
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur? Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. U kunt Gebakken meel! bestellen via de webshop van Nummer 1 (www.nummer1.nl/lezersacties). Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro.

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.