Enjoy the Summer

Enjoy the Summer

Wilt u dit vrolijke doek bij u thuis aan de muur?

In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert kunstenaar Thijs Heijnen elke editie een uniek doek. De titel van het afgebeelde werk luidt Enjoy the Summer. De werken van Thijs Heijnen worden gekenmerkt door een uitbundige kleurenrijkheid en vrolijke thema’s. Op zijn website krijgt u via het portfolio een goede indruk van zijn karakteristieke stijl. Indien u geïnteresseerd bent in het werk van Thijs Heijnen, kunt u hem benaderen via www.thijsart.com. Volg Thijs ook op Facebook.

‘Ofschoon het momenteel nog niet wil vlotten met het mooie weer, associeer ik de zomer met zon, licht, vrolijkheid, uitbundigheid, ontspanning en plezier’, aldus Thijs Heijnen. ‘En met vrije tijd. Vrije tijd die je doorbrengt met je gezin, met je vrienden of misschien wel met nieuwe mensen. Tijd voor elkaar, kletsen op een terrasje, lekker eten en drinken en veel lachen. Feitelijk hebben we daar de zon niet eens voor nodig.’

Lezersaanbieding
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur? Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro.

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan