Champagne at breakfast darling!

Champagne at breakfast darling!

Lezersactie Thijs Heijnen April 2021

De vrolijke, uitbundige werken van Thijs Heijnen zijn inmiddels onlosmakelijk verbonden met Nummer 1. In het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst presenteert de kunstenaar elke editie een uniek doek. De replica’s vinden gretig aftrek in de provincie en zeker ook daarbuiten. Inspiratie zoekt en vindt Thijs Heijnen overal en altijd. Nu in de paastradities, inclusief sprankelend ontbijt.

Thijs: ‘Ja, we gaan weer langzaamaan naar een mooie tijd van het jaar. Vogeltjes fluiten, de zon begint weer wat meer te schijnen en het begint weer wat positiever uit te zien allemaal. Ook gaan we weer een periode van het jaar tegemoet waarin regelmatig een uitgebreid ontbijt op tafel wordt gezet. Denk aan Pasen, Moederdag en Vaderdag. Bij ons is dat niet anders. Sinds we kinderen hebben, is het min of meer een traditie aan het worden om een ontbijtkoek te maken waar een heel voetbalteam bij kan aansluiten. Om er wat meer schwung aan te geven, toppen we het geheel af met een koud flesje bubbels - lekker om het iets te lang in de oven gelegen worstenbroodje mee weg te spoelen. Nog een tip van mij: serveer het met lekkere rode vruchten en maak het ontbijt ná het zoeken van de paaseieren. Na zo’n sprankelend ontbijt heb je - tenminste ik - geen trek meer in verplichtingen. Saluut en maak er een mooie slokdown van.’

Lezersaanbieding
Wilt u dit bijzondere doek bij u thuis aan de muur? Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. U kunt Champagne at breakfast darling! bestellen via de webshop van Nummer 1 (www.nummer1.nl/lezersacties). Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50 centimeter) van het originele handgeschilderde werk. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om een groter formaat (80 x 80 centimeter) te bestellen. De prijs voor dit grotere doek bedraagt 129 euro. 

Aantal:
Aantal:
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.