Bestel de Thijs Art Kalender

Bestel de Thijs Art Kalender

Elke maand een nieuw kleurrijk werk als eyecatcher

2020 start op kunstzinnig vlak meteen goed. In navolging van de vrolijke, kleurrijke canvasdoeken van Thijs Heijnen presenteert Nummer 1 nu ook een Thijs Art Kalender. De jaarkalender bestaat inclusief voorzijde uit dertien afbeeldingen, formaat 30 x 30 centimeter, full colour. De exclusieve afbeeldingen zijn door Thijs Heijnen in de loop der jaren gemaakt en hebben betrekking op de betreffende maand. U herkent er onmiskenbaar de uitbundige hand van de kunstenaar in.

De Thijs Art Kalender 2020 wordt aangeboden voor 29,95 euro. Door het handige ringetje kunt u de kalender eenvoudig ophangen aan een spijker of haakje. Bestel nu de Thijs Art Kalender en geniet elke maand van een nieuw, boeiend, karakteristiek werk. Zodoende heeft u het hele jaar door een bijzondere eyecatcher in huis waar u telkens weer blij van wordt.

Specificaties
Type: jaarkalender 2020
Pagina’s: 13 (thema’s)
Formaat: A3 staand, 29,7 centimeter breed, 42 centimeter hoog
Bestellen: www.nummer1.nl/lezersacties
Prijs: 29 euro

Lezersaanbieding
Wilt u de Thijs Art Kalender bij u thuis aan de muur? Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar. U kunt de Thijs Art Kalender bestellen via de webshop van Nummer 1 (www.nummer1.nl/lezersacties).
Prijs: 29 euro. 

Aantal:
Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder uw e-mail adres in om een wachtwoord reset link te ontvangen.

E-mail adres