• Close
  Een dikke 8 waard
  Een dikke 8 waard

  In onze uitgave van juli hebben we u gevraagd om mee te doen met een lezersonderzoek. U heeft ons verrast met de vele reacties op deze enquête. Tegelijkertijd hebben we op onze website (nummer1.nl) een onderzoek onder onze digitale lezers gehouden. Ook zij hebben in groten getale deelgenomen. We danken u voor uw massale respons. Hierdoor kunnen we onze formule Wonen, Werken en Leven in Limburg in de toekomst verder uitbouwen.

  Grootste familiemagazine in Limburg

  Een dikke 8 waard

  Grootste familiemagazine in Limburg

  In onze uitgave van juli hebben we u gevraagd om mee te doen met een lezersonderzoek. U heeft ons verrast met de vele reacties op deze enquête. Tegelijkertijd hebben we op onze website (nummer1.nl) een onderzoek onder onze digitale lezers gehouden. Ook zij hebben in groten getale deelgenomen. We danken u voor uw massale respons. Hierdoor kunnen we onze formule Wonen, Werken en Leven in Limburg in de toekomst verder uitbouwen.

  Geïnspireerd door uw enthousiaste reacties blijven we ook steeds verder investeren in de journalistieke kwaliteit van het familiemagazine Nummer 1. Zo hebben we naast onze vaste journalisten en columnisten nu ook de ervaren en bekende sportjournalisten Hugo Camps en Raymond Kerckhoffs aan het magazine verbonden, die elk nummer voor verrassende interviews en reportages met de grootheden uit de internationale topsport zullen zorgen. Zo hopen we steeds bij u een hoog cijfer te blijven scoren.

  Conclusie enquête
  Nummer 1 krijgt van haar lezers als rapportcijfer een dikke 8. De onderwerpen die al 36 jaar in Nummer 1 de aandacht hebben, scoren nog steeds hoog. Culinair, Gezondheid, Medisch, Zorg, Mode, Sport, Toerisme, Letselschade, Erfrecht, Financiële en Juridische zaken, Wonen en Tuin, Onderwijs, Klimaat en Duurzaamheid.
  De lezers waarderen het dat er in de onderwerpkeuze steeds wordt gekeken naar de actualiteit.
  Een gerichte oplage ondersteund door een digitale variant, dat zijn en blijven de bouwstenen van Nummer 1.

  Resultaten enquête 2020 print (bron NOM)
  Oplage: 95.859 (totaal gerichte oplage)
  Gemiddelde leeftijd man/vrouw: 68
  Rapportcijfer: 8,1
  Bezorging: goed, doordat we sinds 2017 door het resultaat van de enquête uit 2016 de nabezorging zelf zijn gaan uitvoeren.

  Resultaten enquête 2016 print (bron NOM)
  Oplage: 139.080 (totaal gerichte oplage)
  Gemiddelde leeftijd man/vrouw: 60
  Rapportcijfer: 7,4
  Bezorging: niet goed

 • Close
  CortoClinics on Tour
  CortoClinics on Tour

  CortoClinics organiseert twee keer per maand voorlichtingsavonden over heup- en knieartrose in Limburg. Orthopeed Dr. Nanne Kort geeft samen met een fysiotherapeut kosteloos informatie over slijtage en de behandelmogelijkheden.

  Voorlichtingsavonden heup- en knieslijtage
 • Close
  Voorwoord september 2020
  Voorwoord september 2020

  Terwijl ik dit voorwoord tik, is de tweede etappe van de Tour de France op tv. Niet dat ik bewust aan het kijken ben, maar ik herken de stem van Maarten Ducrot en hoor het nerveuze getoeter van de volgauto’s. Vreemde gewaarwording, de Tour zo eind augustus.

  Bladmanager Daniëlle Vranken
 • Close
  2e RSM-Wealer Challenge
  2e RSM-Wealer Challenge

  Eindelijk goed nieuws voor de wielerfans! Binnenkort ratelen de derailleurs weer rond de Sint Pietersberg want er komt weer een RSM Wealer-Challenge!
  Met pijn in het hart moest het bestuur in maart de beslissing nemen om de RSM-Wealer Ronde op 6 augustus niet door te laten gaan vanwege de Covid-19 pandemie. De deur werd op een kier gehouden om de in 2019 zeer succesvolle RSM-Wealer Challenge toch in 2020 te organiseren.

  11 september 2020
 • Close
  DE WITTE CHINEES
  DE WITTE CHINEES

  De brij waarin de friends van Veronica Inside zijn beland, is een voorbeeld van slecht baksel. Met de koks zelf in het midden van de soep.

  Column Jos Benders
Meer ladenMEER NIEUWS LADENMeer laden
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.