• Close
  Team Pauline in hogere sferen
  Team Pauline in hogere sferen

  Kerstboom: perfect uitgevoerd. Broodster: mooie, gelijke strengels. Deserttaart: goede smaken. De spanning stijgt, evenals het enthousiasme. Team Pauline bivakkeert momenteel in de Oostenrijkse Alpen.

  Limburgse door naar de laatste negen

  Team Pauline in hogere sferen

  Limburgse door naar de laatste negen

  Kerstboom: perfect uitgevoerd. Broodster: mooie, gelijke strengels. Deserttaart: goede smaken. De spanning stijgt, evenals het enthousiasme. Team Pauline bivakkeert momenteel in de Oostenrijkse Alpen. De Sittardse deelneemster aan Heel Holland Bakt viert er kerst met familie en vrienden en pakt en passant wat afdalingen mee. Het wordt voor de resterende acht collega-bakkers een hele opgave om Pauline de tent uit te bakken, zoveel is zeker. Ook in Oostenrijk staat iedereen als één man achter onze favoriete thuisbakker. Fijne, smaakvolle kerst.

 • Close
  Inwoners Hoensbroek verrast met PostcodeStraatprijs van 250.000 euro
  Inwoners Hoensbroek verrast met PostcodeStraatprijs van 250.000 euro

  Negen bewoners van de Ligtenbergstraat in Hoensbroek zijn gisteren verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode (6433 BR) is in de trekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

  22-jarige winnares van 25.000 euro én een vakantiehuis
 • Close
  André Rieu kondigt 12e Maastricht-concert aan
  André Rieu kondigt 12e Maastricht-concert aan

  André Rieu is blij een extra Vrijthof-concert aan te kunnen kondigen op donderdag 16 juli 2020. Het concert completeert dit jaar de reeks van 12 muzikale avonden op het Vrijthof in Maastricht. Meer dan 80.000 tickets zijn al verkocht voor de eerste 11 concerten.

  Grote vraag naar tickets!
 • Close
  Volta Limburg neemt Willems klimaat- en koudetechniek in Beek over
  Volta Limburg neemt Willems klimaat- en koudetechniek in Beek over

  Vanaf 1 januari 2020 heeft Volta Limburg Willems klimaat- en koudetechniek uit Beek overgenomen. Willems heeft bijna 50 jaar ervaring in de klimaat- en koudetechniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Deze aandelen-overname past goed bij de ambitie van Volta Limburg om haar activiteiten op het gebied van comfort en verduurzaming steeds verder uit te breiden.

  Uitbreiding productassortiment van Volta Limburg op klimaat gebied
 • Close
  Pauline knallend het nieuwe jaar in
  Pauline knallend het nieuwe jaar in

  Daar stond ze vlak voor de aftiteling, breed glimlachend en vol trots. En terecht. De thuisbakkers maakten zich tijdens deze eindejaarseditie op voor een knalfeest. En dat werd het ook, met name voor Pauline. Goud, glitters, confetti, vuurwerk en champagne all over the place.

  Pauline's jaar eindigt met een gouden randje
Meer ladenMEER NIEUWS LADENMeer laden
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.