• Close
  Team Pauline in hogere sferen
  Team Pauline in hogere sferen

  Kerstboom: perfect uitgevoerd. Broodster: mooie, gelijke strengels. Deserttaart: goede smaken. De spanning stijgt, evenals het enthousiasme. Team Pauline bivakkeert momenteel in de Oostenrijkse Alpen.

  Limburgse door naar de laatste negen

  Team Pauline in hogere sferen

  Limburgse door naar de laatste negen

  Kerstboom: perfect uitgevoerd. Broodster: mooie, gelijke strengels. Deserttaart: goede smaken. De spanning stijgt, evenals het enthousiasme. Team Pauline bivakkeert momenteel in de Oostenrijkse Alpen. De Sittardse deelneemster aan Heel Holland Bakt viert er kerst met familie en vrienden en pakt en passant wat afdalingen mee. Het wordt voor de resterende acht collega-bakkers een hele opgave om Pauline de tent uit te bakken, zoveel is zeker. Ook in Oostenrijk staat iedereen als één man achter onze favoriete thuisbakker. Fijne, smaakvolle kerst.

 • Close
  2e RSM-Wealer Challenge
  2e RSM-Wealer Challenge

  Eindelijk goed nieuws voor de wielerfans! Binnenkort ratelen de derailleurs weer rond de Sint Pietersberg want er komt weer een RSM Wealer-Challenge!
  Met pijn in het hart moest het bestuur in maart de beslissing nemen om de RSM-Wealer Ronde op 6 augustus niet door te laten gaan vanwege de Covid-19 pandemie. De deur werd op een kier gehouden om de in 2019 zeer succesvolle RSM-Wealer Challenge toch in 2020 te organiseren.

  11 september 2020
 • Close
  Voorwoord juli 2020
  Voorwoord juli 2020

  Als Nummer 1-team blijven we graag op de hoogte van uw bevindingen als lezer. Komen we nog steeds tegemoet aan uw behoeften en wensen over de invulling van het magazine? Of is een koerswijziging, klein of groot, wellicht wenselijk of zelfs noodzakelijk?

  Bladmanager Daniëlle Vranken
 • Close
  DE WITTE CHINEES
  DE WITTE CHINEES

  De brij waarin de friends van Veronica Inside zijn beland, is een voorbeeld van slecht baksel. Met de koks zelf in het midden van de soep.

  Column Jos Benders
 • Close
  De taart van Pauline gaat naar Gulpen
  De taart van Pauline gaat naar Gulpen

  Honderden inzendingen kwamen binnen op de de redactie van Nummer 1. Het was een hele klus om de winnaar te kiezen. Uiteindelijk gaat de taart van Pauline naar Gulpen.

  Hart voor je moeder
Meer ladenMEER NIEUWS LADENMeer laden
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.