• Close
   Nummer 1 lezersenquête
  Nummer 1 lezersenquête

  Omdat we ons graag verdiepen in onze lezers en het van belang vinden om te weten hoe ze tegen het product Nummer 1 aankijken, hebben we onlangs een internetlezersenquête gehouden. We legden de deelnemers vragen voor over onder meer vormgeving, keuze van artikelen, schrijfstijl en website. Met de resultaten wil de redactie het magazine objectief tegen het licht houden. Enerzijds om eventuele verbeterpunten door te voeren, anderzijds om zo dicht mogelijk aan te blijven sluiten bij de interesses van onze omvangrijke lezersschare. In totaal 509 mensen vulden de enquête in.

  Algemeen oordeel: 72 procent van de lezers is tevreden met Nummer 1, 25 procent zelfs zeer tevreden

  Nummer 1 lezersenquête

  Algemeen oordeel: 72 procent van de lezers is tevreden met Nummer 1, 25 procent zelfs zeer tevreden

  Omdat we ons graag verdiepen in onze lezers en het van belang vinden om te weten hoe ze tegen het product Nummer 1 aankijken, hebben we onlangs een internetlezersenquête gehouden. We legden de deelnemers vragen voor over onder meer vormgeving, keuze van artikelen, schrijfstijl en website. Met de resultaten wil de redactie het magazine objectief tegen het licht houden. Enerzijds om eventuele verbeterpunten door te voeren, anderzijds om zo dicht mogelijk aan te blijven sluiten bij de interesses van onze omvangrijke lezersschare. In totaal 509 mensen vulden de enquête in.

  De uitkomsten van de internetlezersenquête stemden ons zeer tevreden. Zo stelt maar liefst 48 procent van de geënquêteerden het erg op prijs om Nummer 1 te ontvangen. Een procentje minder vindt het wel aardig om het tijdschrift op de deurmat te vinden. Samen 95 procent. Het overgrote deel leest Nummer 1 grotendeels (41 procent), 152 van de 509 personen vrijwel helemaal. Ook de vernieuwde website valt in de smaak; 81 procent typeert deze als interessant. Inhoud (28 procent erg tevreden, 64 procent tamelijk tevreden), schrijfstijl (48 procent erg tevreden, 47 procent tamelijk tevreden) en vormgeving (52 procent erg tevreden, 43 procent tamelijk tevreden), drie voorname pijlers die het tijdschrift smoel en karakter geven, kunnen stuk voor stuk rekenen op een positieve waardering. Algemeen oordeel: 72 procent van de lezers is tevreden met Nummer 1, 25 procent zelfs zeer tevreden.
  We gaan ons zelf nu echter niet op de borst kloppen. Het is daarentegen wel prettig om de bevestiging te krijgen een goede koers te varen. En we gaan trachten de resterende drie procent die niet zo op ons magazine zit te wachten in de toekomst toch over de streep te trekken.
  We danken alle deelnemers voor hun inbreng, dat ze de moeite hebben genomen aan de hand van de internetlezersenquête een objectief oordeel over Nummer 1 te vellen. Die waardering belonen we met vier keer een geldbedrag van 25 euro. De gelukkigen zijn:

  1) Frans Dambacher - Steyl
  2) Lily Klaasse - Maastricht
  3) Tiny Konieczny-Linders - Heerlen
  4) Marita Crijns - Maastricht

 • Close
  Topcompetitie klassieker NUMMER1 / Ton Dolmans Trofee 2020 afgelast!
  Topcompetitie klassieker NUMMER1 / Ton Dolmans Trofee 2020 afgelast!

  Het bestuur van de Stichting Wielerpromotie Stein en omstreken moet helaas medelen dat de wielerwedstrijd de NUMMER 1/Ton Dolmans Trofee 2020, één van de koersen in de Nederlandse Loterij Topcompetitie, die gepland staat op 3 mei niet doorgaat vanwege de gevolgen van het Corona-virus.

  Stein, Limburg, 20 maart 2020
 • Close
  Geannuleerd: Tour d’au Four
  Geannuleerd: Tour d’au Four

  Tour d’au Four op zaterdag 14 en zondag 15 maart gaat niet door. Na de persconferentie hebben zij gezamenlijk besloten om deze te annuleren.

  Zaterdag 14 maart is de showroom wel geopend
 • Close
  Voorwoord Maart 2020
  Voorwoord Maart 2020

  Onze laatste ontmoeting was vlak voor de kerstdagen. We zijn inmiddels tweeënhalve maand verder en de wereld staat onderhand op z’n kop. Stikstofproblematiek, voortdurende klimaatperikelen, een verregend en verwaaid carnavalsfeest, alle kleurcodes met bijbehorende weeralarmen en een pandemie als gevolg van de coronabesmettingen.

  Bladmanager Daniëlle Vranken
 • Close
  CORONA, DE SCHRIK VAN DE HEDENDAAGSE MENSHEID
  CORONA, DE SCHRIK VAN DE HEDENDAAGSE MENSHEID

  Onze medisch redacteur Jos Benders, arts, stelde zich in verbinding met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in Genève, een organisatie met een leidersrol op het gebied van gezondheidszaken. Thema: de dreiging van Corona (COVID), het virus dat de grens met Limburg heeft bereikt. Zojuist ontving onze medisch redacteur de volgende antwoorden op vragen die hij de WHO voorlegde.

  26-2
Meer ladenMEER NIEUWS LADENMeer laden
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.