• Close
  Nummer 1 Like & Winactie
  Nummer 1 Like & Winactie

  Als lezer van Nummer 1 kunt u een Symphony hoofdkussen winnen. Wat moet u doen? Like onze Facebookpagina
  www.facebook.com/Nummer1exclusief en like deze foto op de tijdlijn van onze Facebookpagina.

  Win een Symphony hoofdkussen

  Nummer 1 Like & Winactie

  Win een Symphony hoofdkussen

  Als lezer van Nummer 1 kunt u een Symphony hoofdkussen winnen
  Deze prijs is beschikbaar gesteld door Warson Meubelen.

  Wat moet u doen? Like onze Facebookpagina
  www.facebook.com/Nummer1exclusief en like deze foto op de tijdlijn van onze Facebookpagina en misschien bent u straks de gelukkige eigenaar van Symphony hoofdkussen.

 • Close
  Joke Motta winnares fotowedstrijd
  Joke Motta winnares fotowedstrijd

  Juli jongstleden vertrok Joke Motta in haar eentje naar Portugal. Met een twaalf kilo zware rugzak om haar schouders liep de krasse 71-jarige in veertien dagen van Porto naar Santiago de Compostela via de Portuguese Coastal Camino en de Variante Espiritual. Joke: ‘En vervolgens nog in twee dagen van Muxía naar Finisterre, zonder blaren en blessures. Vorig jaar heb ik nog een zware knieblessure opgelopen.’

  NUMMER 1 FOTOWEDSTRIJD
 • Close
  Ridderronde gaat voor vernieuwing
  Ridderronde gaat voor vernieuwing

  De 34e editie van de Ridderronde in Maastricht zal voor het eerst finishen op de Kesselskade, langs de Maas. De nieuwe aankomst vervangt de traditionele finishplek op het Vrijthof. De verhuizing betekent echter niet dat de van oudsher bourgondische sfeer zal verdwijnen. Integendeel. ‘Dit is een heel mooie plek, voor zowel renners, publiek als sponsors’, vindt Ridderronde-voorzitter Raoul van Dort.

  Tom Dumoulin aan de start
 • Close
  Brightlands Innovation Factory en de vier Zuid-Limburgse Rabobanken verstevigen hun banden. En daarmee ook de innovatie kracht van Zuid-Limburg
  Brightlands Innovation Factory en de vier Zuid-Limburgse Rabobanken verstevigen hun banden. En daarmee ook de innovatie kracht van Zuid-Limburg

  Op woensdag 27 juni ondertekenden Brigthlands Innovation Factory en de vier Zuid-Limburgse Rabobanken* een uniek partnership. Het contract werd ondertekend door Léon Klinkers, CEO Brightlands Innovation Factory en Pascal Vandermeulen, Directievoorzitter Rabobank Westelijke Mijnstreek namens de vier Zuid-Limburgse Rabobanken. Dit contract is uniek omdat de vier Rabobanken gezamenlijk Brightlands Innovation Factory ondersteunen.

  Growing a better world together
 • Close
  Voorwoord juli 2018
  Voorwoord juli 2018

  Een standbeeld voor Willis Haviland Carrier, voor zover dat al niet ergens in Amerika is opgericht. Willis wie?, hoor ik u denken. Carrier, bijgenaamd The King of Cool, is de uitvinder van de airconditioning. Met deze tropische temperaturen zou ik bij god niet weten hoe ik thuis en op kantoor moet functioneren zonder deze verrukkelijke verkoeler. Verwend?

  Bladmanager Daniëlle Vranken
Meer ladenMEER NIEUWS LADENMeer laden
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.