• Gedreven bezorgers gezocht
 • Limburg bakermat van zorginnovatie
 • ‘Een betere toekomst voor te vroeg geboren kinderen’
 • Gedreven bezorgers gezocht

  Word bezorger bij DV Media B.V. We zijn een organisatie die met ingang van 2021 verant-woordelijk is voor het verspreiden van het magazine Nummer 1 in Limburg. Circa tweehonderd bezorgers zorgen ervoor dat Nummer 1 bij 150.000 huishoudens wordt bezorgd. Jij, als bezorger, bent dus heel belangrijk voor onze organisatie.

  Lees verder
 • Limburg bakermat van zorginnovatie

  Een Nederlandse zorgverzekeraar durfde het aan om een tienjarige overeenkomst te sluiten met een Limburgs ziekenhuis. Sindsdien zijn CZ en Zuyderland in Sittard en Heerlen meerjarig tot elkaar verplicht. Portret van de voorman van deze zorgverzekeraar, Joep de Groot, over een vastlegging die een novum betekende in zorgland.

  Lees verder
 • ‘Een betere toekomst voor te vroeg geboren kinderen’

  Eén op de tien baby’s in Nederland wordt te vroeg geboren. De meeste kinderen groeien op zonder problemen, maar de gevolgen van vroeggeboorte kunnen ook ernstig zijn. Variërend van concentratiestoornissen tot en met een hersenverlamming met meervoudige handicaps. Onder leiding van Tim Wolfs speurt een team van onderzoekers en artsen in het Laboratorium Kindergeneeskunde in het Maastricht UMC+ naar de gevolgen, behandeling en vooral het voorkomen van vroeggeboorte. Onder hen Valéry van Bruggen en Rob Westerlaken die zich concentreren op de hersenen.

  Lees verder

Nummer 1 Nieuws

 • Close
  Natalie Today Communie Collectie 2021
  Natalie Today Communie Collectie 2021

  In een relaxte sfeer op zoek naar die leuke nieuwe outfit of dat ene speciale item voor die bijzondere dag. Het uitzoeken van bijvoorbeeld een communiejurk moet al een feest zijn.

  Vanaf 18 december in de winkel
 • Close
  ‘We maakten ons al langere tijd zorgen om de dalende printabonneecijfers’
  ‘We maakten ons al langere tijd zorgen om de dalende printabonneecijfers’

  Op 31 december 2020 eindigt, na 37 jaar samenwerking ofwel 365 edities, de verbintenis tussen ons magazine en Mediahuis Limburg, de uitgever van De Limburger. Voor u als lezer en abonnee van de krant betekent dat concreet dat Nummer 1 met ingang van het nieuwe jaar niet meer samen met het dagblad bezorgd zal worden.

  Nummer 1 en Business Post slaan handen ineen
 • Close
  Ingehaald door de actualiteit
  Ingehaald door de actualiteit

  Aangezien de deadline van de laatste editie van tijdschrift Nummer 1 (uitgave 365, december 2020/januari 2021) plaatshad vóór de toespraak van maandag 14 december door minister-president Mark Rutte, komt bij diverse artikelen, columns en advertenties de inhoud niet meer exact overeen met de actualiteit. Een ingrijpende lockdown was niet wat directie en redactie op het moment van het ter perse gaan van het magazine konden voorzien. Onze excuses voor het feit dat de content deels is ingehaald door de actualiteit.

  Lockdown
 • Close
  Voorwoord januari 2020
  Voorwoord januari 2020

  Tja, hoe moet je 2020 resumerend omschrijven? Geen beginnen aan. Daarom laat ik die terugblik mooi voor wat ie is. De blik vooruit, de schouders onder een nieuw jaar. Bovendien een bijzonder en uitdagend jaar voor ons tijdschrift, waarin we andere paden zullen bewandelen. Het touwtje dat Nummer 1 jarenlang verbond met De Limburger wordt doorgeknipt. In de basis verandert er echter nauwelijks iets. U leest er verderop in deze uitgave meer over.

  Bladmanager Daniëlle Vranken
 • Close
  BELGISCHE TOPVIROLOOG HEKELT SYMBOOLPOLITIEK VAN ONS LAND
  BELGISCHE TOPVIROLOOG HEKELT SYMBOOLPOLITIEK VAN ONS LAND

  Leuven- Prof. Marc van Ranst ziet met lede ogen aan hoe de Nederlandse regering geen bocht durft te maken als het gaat om mondkapjes. Die zijn in het land waarin Van Ranst spreekbuis is als viroloog breed verplicht. Te lang is in Nederland beweerd dat het dragen van mondkapjes niet veel zou bijdragen, vindt hij.

  PERSBERICHT
Meer ladenMEER NIEUWS LADENMeer laden
 • Wie verblijdt u met zo’n fraaie kerstkaart?
  Wie verblijdt u met zo’n fraaie kerstkaart?

  In deze bizarre tijd, waarin niks nog werkelijkheid is en we elkaar hard nodig hebben, worden ook veel mooie initiatieven ontplooid.
  Mensen staan voor elkaar klaar en laten op allerlei bijzondere wijzen weten dat ze er voor elkaar zijn. Wat is er nu mooier om juist in deze tijd iemand die het nodig heeft een hart onder de riem te steken met een kerstkaart? Daarom heeft Nummer 1 in samenwerking met ThijsArt deze unieke kerstkaarten gemaakt.

  Merry Merry Christcard
 • Contactgegevens

  Postbus 26, 6122 AA Born
  telefoon: 046 4810222
  info@nummer1.nl

  Colofon

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.