Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Vrijheid?

Vrijheid?

Word vrachtwagenchauffeur!

Een vaste baan. Met een goed salaris, veel vrijheid én de kans om iets van de wereld te zien. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor. Het kan als vrachtwagenchauffeur. Interesse? Kijk op www.ikwordvrachtwagenchauffeur.nl en kom naar de informatieavond op 6 november in Urmond.

Vrijheid. Dat is vaak de reden waarom mannen en tegenwoordig ook steeds meer vrouwen kiezen voor een baan als vrachtwagenchauffeur. Geen dag is hetzelfde. Je ontmoet elke dag andere mensen; klanten en collega’s. In Nederland of in vrijwel heel Europa als je kiest voor het internationale transport.

Het vrije leven als trucker is avontuurlijk en tegelijk draag je een grote verantwoordelijkheid. Want je loodst kostbare lading door het drukke verkeer. Veilig rijden vergt honderd procent concentratie. Daar staat natuurlijk wat tegenover. Allereerst een cao met uitstekende voorwaarden. Een beginnend fulltimechauffeur verdient per maand 1900 euro bruto. Plus toeslagen en groeikansen.
Vorig jaar volgden ruim 2600 mensen met succes de opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Mannen en vrouwen die op zoek waren naar een leven met meer uitdaging en afwisseling.

Lijkt dit je iets? Ben je toe aan wat anders? Meld je aan voor  het event in Urmond via www.ikwordvrachtwagenchauffeur.nl. Daar kun je kennismaken met de wereld van transport en logistiek. Je ontmoet werkgevers uit de regio zoals Katoen Natie, L’Ortye en Van Giersbergen Logistics.

En wie weet ga je de deur uit met een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Als de klik er is, kom je in aanmerking voor de opleiding én kun je na het examen rekenen op een baangarantie van een jaar voor minstens 32 uur per week.

Resultaten

414 resultaten'Ik word vrachtwagenchauffeur-event'
Dinsdag 6 november 2018 | Urmond

Meld je aan voor het event via www.ikwordvrachtwagenchauffeur.nl.

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder uw e-mail adres in om een wachtwoord reset link te ontvangen.

E-mail adres