Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

VACUÜMTHERAPIE: pijnloos en effectief
  • VACUÜMTHERAPIE: pijnloos en effectief
  • VACUÜMTHERAPIE: pijnloos en effectief
  • VACUÜMTHERAPIE: pijnloos en effectief

VACUÜMTHERAPIE: pijnloos en effectief

NIEUW bij Kliniek Mosaderma

Met meer dan 25 jaar ervaring in de dermatologie richt P. Mulkens zich op patiëntvriendelijke en succesvolle behandelingen. Een belangrijk voorbeeld hiervan is de spataderbehandeling VNUS Closure Fast. Dr. Mulkens heeft deze methode samen met andere onderzoekers in Duitsland ontwikkeld. Deze innovatieve behandeling geeft, in vergelijking met de traditionele methode, minder pijn, minder blauwe plekken en is zeer effectief.

Succesvolle spataderbehandelingen bij Kliniek Mosaderma
Wanneer u uw spataders wilt laten behandelen, stelt de specialist met behulp van een echo-onderzoek de ernst van uw spataders vast. Dit eerste consult en de diagnostiek worden vergoed door uw zorgverzekeraar.
Is er sprake van de lichtste vorm van spataders, die zich kenmerken door kleine berkentakjes op de benen, dan zal de behandeling worden gezien als een cosmetische behandeling die niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Deze vorm van spataders kan succesvol behandeld worden, bijvoorbeeld met behulp van laserlicht.
Alle andere behandelingen van uw spataders mét klachten vallen in het basispakket van uw zorgverzekering.

VACUÜMTHERAPIE: pijnloos en effectief
Vacuümtherapie is een zeer effectieve en innovatieve behandelmethode tegen cellulitis, spataders, pijnklachten, krampen, rusteloosheid en diverse andere klachten aan uw benen. Veelgehoorde klachten aan benen ontstaan als gevolg van verstoring van de circulatie van bloed en lymfevocht.
De voordelen van vacuümtherapie: snel effect en snel herstel. De behandeling is geheel pijnloos en kan vergoed worden vanuit uw aanvullende verzekering.

Resultaten

416 resultaten

Kliniek Mosaderma
Zandbergsweg 111
(hoofdgebouw Adelante)
Hoensbroek 
www.mosaderma.nl

  • Betrokken pijnbestrijders met jarenlange ervaring
    Betrokken pijnbestrijders met jarenlange ervaring

    Pijnklachten kunnen zich dusdanig ontwikkelen, dat ze de kwaliteit van uw leven ernstig verminderen. Chronische pijn komt helaas nog veel voor. U moet er maar mee leren leven is een veelgebruikt advies aan deze groep mensen. Aan die chronische pijn is vaak heel goed wat te doen, weten dr. Wilhelmi en dr. Fuchs, ervaren pijnbestrijders bij Kliniek Mosaderma.

    Exclusief - Kliniek Mosaderma
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan