Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

‘Unieke therapie slaat aan bij 85 procent van de patiënten’
  • ‘Unieke therapie slaat aan bij 85 procent van de patiënten’
  • ‘Unieke therapie slaat aan bij 85 procent van de patiënten’
  • ‘Unieke therapie slaat aan bij 85 procent van de patiënten’

‘Unieke therapie slaat aan bij 85 procent van de patiënten’

Artrose en osteoporose te lijf

Kraakbeenaandoening artrose en osteoporose ofwel botontkalking kunnen leiden tot chronische pijn. Dankzij een unieke behandeling met moderne apparatuur is blijvende verbetering mogelijk.

Patiënten die naar de artrose- en osteoporosekliniek in Aken komen, hebben vaak jarenlang van alles geprobeerd om hun klachten te verlichten. Dokters geven bij ernstige pijn zware medicatie of zetten een spuit in de pijnlijke plek. Helaas helpt dat slechts tijdelijk en door steeds hogere doses ontstaan vervelende bijwerkingen.

De therapie in Aken daarentegen is pijnloos en heeft geen bijwerkingen. Het pijnlijke lichaamsdeel wordt lokaal met moderne apparatuur behandeld. Rosemarie Thewissen: ‘Onze Kernspinresonance Therapie is wetenschappelijk erkend. Door pijnlijke lichaamsdelen gericht te stimuleren met positieve deeltjes, ontstaat herstel dat regelmatig blijvend is. Gemiddeld zijn zeven tot negen behandelingen nodig. Bij 85 procent van onze patiënten is na afloop sprake van een betere levenskwaliteit. Ook bij andere pijnklachten kan de Kernspinresonance Therapie een uitkomst zijn.’

Meer weten?
T 0049 - 241 - 40019810
I www.arthrosezentrum-aachen.de
E info@arthrosezentrum-aachen.de
Schmiedstrasse 3
52062 Aken

Het artrose- en osteoporosecentrum in Aken is in deze bijzondere coronatijd gewoon geopend en voldoet aan álle regels van de anderhalvemetermaatschappij.

Resultaten

348 resultaten

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan