Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Uniek concert op 21 november
  • Uniek concert op 21 november
  • Uniek concert op 21 november
  • Uniek concert op 21 november

Uniek concert op 21 november

Concert met Hadewych Minis, Suzan Seegers en Gé Reinders

Maandag 21 november 2016 geven Gé Reinders, Hadewych Minis en Suzan Seegers om 20.00 uur een concert in de Bordenhal in Maastricht. Samen met het koperkwintet Southern Brass. De opbrengst is bestemd voor HFL Geestelijke Gezondheidszorg en dan met name voor de vakgroep psychiatrie van Maastricht UMC+. Kaarten kosten 25 euro. 

Natuurlijk zullen de drie artiesten bekende songs spelen en zingen, zodat het voor de echte liefhebber een waar genoegen is aanwezig te kunnen zijn bij dit bijzondere concert voor HFL Geestelijke Gezondheidszorg! Gé Reinders: “Wat is normaal? Iedereen heeft wel iets toch en zijn eigen kwetsbaarheden? Stress, een bepaalde angst, een depressie of flinke dip. En voor diegenen die niet herstellen moeten we alles uit de kast halen qua onderzoek en ondersteuning. En dan gaat het niet alleen over medisch herstel, maar juist ook over maatschappelijk en persoonlijk herstel. Want er is altijd hoop op verandering.”
Alle betrokken partijen - Toneelgroep Maastricht, Gé Reinders, Suzan Seegers en Hadewych Minis - doen dit geheel belangeloos. De opbrengst van deze muzikale avond gaat naar HFL Geestelijke Gezondheidszorg, waarvan Gé Reinders ambassadeur is. Daarmee steunen alle gasten direct het wetenschappelijk onderzoek van de vakgroep Psychiatrie van Maastricht UMC+. Onderzoek in Limburg vóór Limburgers, want maar liefst 1 op de 4 mensen heeft op dit moment een psychische aandoening.

Resultaten

416 resultaten

Bestellen kan op concert@hfl.nl. Vermeld uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en het aantal kaarten. Hierna ontvangt u een bevestiging. Bellen kan natuurlijk ook. Het nummer is 043 - 407 73 61.

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan