• Al méér dan 30 jaar de Nummer 1 van Limburg
  • Al méér dan 30 jaar de Nummer 1 van Limburg

Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

The Scelta Kitchen
  • The Scelta Kitchen
  • The Scelta Kitchen

The Scelta Kitchen

Unieke en innovatieve food concept.

GOODFOOD
De kern van ons unieke en innovatieve food concept zit 'm in 'Scelta' (Italiaans voor 'keuze'). Omdat ieder evenement uniek is. Een specifieke invulling vraagt. Food is bij ons pas 'good' als de samenstelling, presentatie en organisatie een betekenisvolle bijdrage levert aan uw evenement.

GREAT IDEAS
Want úw doelstelling, úw gasten en úw DNA zijn ónze uitgangspunten. Ons enthousiaste tem van 'professioneel verwenners' gebruikt hun ervaring in gastronomie, food innovatie en gastvrijheidsmanagement om effectieve en inspirerende evenementen te ontwikkelen en organiseren. En tegen een symphatieke prijs! Door onze compacte overhead, state of art keuken faciliteiten en efficiënte manier van organiseren kunnen we een begroting opstellen die u verrast. Positief!

HAPPY MOMENTS
"We willen mensen laten genieten van de einde­loze variëteit aan smaken van Moeder Aarde." Daar doen we het voor. Vanuit de gedachte dat iedereen maar héél even op deze unieke pla­neet mag rondlopen. En dat je er alles uit moet halen wat erin zit. Ons mini filosofietje ... Daarom willen wij mensen blij maken!

Resultaten

416 resultaten

Kaart

The scelta institute
Heymansstraat 35
5927 NP Venlo
077 324 1020
www.thesceltainstitute.com/

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan