Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

SPECIALE KAASPAKKETTEN GRATIS THUISBEZORGD
  • SPECIALE KAASPAKKETTEN GRATIS THUISBEZORGD
  • SPECIALE KAASPAKKETTEN GRATIS THUISBEZORGD

SPECIALE KAASPAKKETTEN GRATIS THUISBEZORGD

Kaasspecialist Mitchel Sauer organiseert unieke dienst

Je vindt De Kaaskraam van Mitchel Sauer op de Markt in Maastricht en in Sittard. Niet iedereen is momenteel in de gelegenheid om zelf naar de markt te komen en dat begrijpt de kaasspecialist goed. Daarom heeft Mitchel, die in 2019 werd benoemd tot beste Limburgse kaaskeurmeester, vijf kaaspakketten samengesteld.

Elk pakket kost 19,95 euro, bevat ongeveer anderhalve kilo aan kaas en wordt gratis thuisbezorgd.


Drie verschillende boerenkazen

Kaas1Boerenkaas is de lekkerste én meest verkochte kaas van Mitchel Sauer. Hij selecteerde drie verschillende boerenkazen in één pakket. Het zijn ambachtelijk gemaakte kazen, die op een natuurlijke wijze zijn gerijpt. In deze uitstekende kazen proef je de seizoenen, want het maakt bijvoorbeeld verschil van welk rund de melk kwam. Uiteraard zitten in dit smaakvolle pakket alleen maar kazen die gemaakt zijn van honderd procent weidemelk.


Drie verschillende boerenkazen mét kruiden

Kaas2

Wie houdt van boerenkaas met speciale kruiden, geniet met volle teugen van dit speciale pakket. De combinatie van verse kruiden met ambachtelijke boerenkazen pakt verrassend goed uit bij alle drie de gekozen varianten. Kortom, een fijn kaaspakket dat tijdens de aankomende paasbrunch in de smaak zal vallen.


Het boerenjoekelpakket

kaas3

Een boerenjoekel is kaas die wordt gesneden van megakazen van zevenenzeventig kilo. Voor één zo’n enorme kaas wordt achthonderd liter weidemelk gebruikt. Het rijpingsproces in grote vaten verloopt anders dan bij gewone kazen en dat proef je aan de volle, smeuïge smaak.


Een drietal Noord-Hollandse kazen

kaas4

Het Noord-Hollandse pakket bestaat uit geselecteerde kazen die kaaskeurmeester Mitchel Sauer zelf heeft laten rijpen. In het pakket vind je een wat zachtere, een milde en een oudere Noord-Hollandse kaas. Ofwel diervriendelijke kaas die van nature romig is en afkomstig van koeien die grazen op enigszins ziltige grond. Proef gewoon eens hoe elke soort haar eigen karakteristieke smaak heeft.


Twee keer boerenbelegen en een boerenpondje

kaas5

Het gaat hier om ambachtelijke kaas die met de hand is gerijpt in een speciaal boerenpakhuis. De kazen komen onder meer uit Stolwijk en de Beijersche Bocht. Ook deze kazen zijn diervriendelijk geproduceerd, gezond en authentiek. Al de kazen voldoen aan strenge kwaliteitseisen en dat proef je.

Bestellen?

Kijk op www.kaashandelsauer.nl en betaal via iDEAL of op een andere veilige wijze. Telefonisch bestellen kan ook: 06 - 5799 0277. Betaling kan dan via een Tikkie of op een andere wijze in overleg.

Resultaten

345 resultaten

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.