Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Ploegentijdrit voor bedrijven
  • Ploegentijdrit voor bedrijven
  • Ploegentijdrit voor bedrijven
  • Ploegentijdrit voor bedrijven
  • Ploegentijdrit voor bedrijven

Ploegentijdrit voor bedrijven

Kans maken om Limburgs kampioen te worden tijdens de ploegentijdrit op 23 september?

Sittard en omgeving staan in het teken van de wielersport. Op 23 september vindt hier de ploegentijdrit van de Eneco Tour 2016 plaats. Watersley Sports & Talent Park haakt hier op een unieke manier op in met een ploegentijdrit voor bedrijven.

Watersley Sports & Talent Park is een campus voor topsporttalenten die in de regio trainen en onderwijs genieten. Oprichter en partner Joop Petit legt uit: ‘In de groene omgeving blijken de talenten zich goed te ontwikkelen. Alle faciliteiten zijn er dan ook naar, er wordt elke dag vers voor hen gekookt en ze slapen op de campus in groepsaccommodaties die rustig gelegen zijn. Sportzone Limburg ligt op een steenworp afstand en in de heuvelachtige omgeving liggen alle natuurlijke trainingsmogelijkheden voor het oprapen.’ Parkmanager Marion van Buggenum vult aan: ‘Ze kunnen onderwijs genieten dat precies past, aangezien op alle niveaus en in het Duits, Frans, Nederlands maar natuurlijk ook in het Engels kwalitatief goed onderwijs wordt gegeven in de nabije omgeving. De talenten uit onder andere Australië, Canada, Amerika en Zuid-Afrika hebben het voor het kiezen en kunnen het daarom goed combineren met hun passie voor sport.’

Ploegentijdrit voor bedrijven
Vanuit Watersley Sports & Talent Park wordt het wielerweekend en daarmee ook de ploegentijdrit voor bedrijven georganiseerd. Agnes Broekkamp is verantwoordelijk voor de organisatie. ‘We mogen gebruikmaken van het parcours van de Eneco Tour, dus inclusief de start en de finish. Iedereen kan zich even voelen als Tom Dumoulin. De deelnemers zullen 20,9 kilometer zo snel mogelijk afleggen. De huldiging vindt op het podium plaats.’ Joop Petit: ‘We bieden dit pakket aan voor een groep van zes renners en twee coaches. In de middag is het dan rustig bijkomen en genieten van de profs op de viptribune, want acht tickets voor het Tourcafé tijdens de echte Eneco Tour zijn in het pakket inbegrepen. Natuurlijk is ook aan een goede voorbereiding gedacht. Om te beginnen hebben we een leuk netwerkevenement op 1 september tijdens de Boels Rental Ladies Tour dat bij ons gaat plaatsvinden en een training en workshop door de KNWU voor de bedrijven die meedoen. En op de dag zelf hebben we diverse horecagelegenheden op de markt bereid gevonden om een ploeg te adopteren. Dat wil zeggen dat een gezonde maaltijd om topprestaties te kunnen leveren verzorgd is. Mocht het zo zijn dat je als bedrijf niet zelf wilt fietsen, dan is het ook mogelijk om een ploeg te adopteren. Een groep renners van Watersley Sports & Talent Park zal dan de tijdrit voor haar rekening nemen.’ Kortom, zoek je nog een unieke teambuildingactiviteit, er zijn nog een aantal plekken vrij voor bedrijven.

Het wielerweekend wordt zaterdag 24 en zondag 25 september compleet gemaakt met diverse mountainbikewedstrijden. Op de markt in Sittard vindt zaterdag het NK MTB Eliminator plaats en op zondag op het Watersleyterrein de Pearl Izumi Cup Finale MTB. Joop: ‘Het wordt een echt fietsweekend voor Sittard en omgeving.’

Resultaten

416 resultaten

Kans maken om Limburgs kampioen te worden tijdens de ploegentijdrit op 23 september?
Zie jij hier voor jezelf en jouw collega’s de uitgelezen kans om op de fiets te demarreren? Kijk voor meer informatie op onze website www.watersley.nl.

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan