Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Parc Imstenrade, een groen buiten met stedelijke nabijheid

Parc Imstenrade, een groen buiten met stedelijke nabijheid

Op zondag 20 november 2016 heeft u van 13.00 tot 16.00 uur de gelegenheid Vitalis Parc Imstenrade te bezoeken.

Comfortabel wonen in een oase van rust met sfeer en stijl, dat is wonen in Parc Imstenrade; een prachtig residentieel complex met ruime en smaakvolle appartementen.

Een locatie ook die zich met recht mag verheugen in grote belangstelling als aantrekkelijke woon- en leefomgeving met buitengewone dienstverlening. Tijdens de open dag informeren we u graag hierover.

Uitzonderlijk wonen
Parc Imstenrade beschikt over een historisch hoofdgebouw en is ingebed in een prachtig aangelegd park. In de omringende gebouwen vindt u zo’n tweehonderdvijftig hedendaagse ruime en smaakvolle appartementen in alle prijsklassen. De appartementen bieden alle mogelijke gemakken, comfort en veiligheid.

Parc Imstenrade biedt graag veel keuze in wonen, leven en vrije tijd. Het uitgebreide service- en voorzieningenpakket en het brede kunst- en cultuurprogramma dragen daar zeker aan bij.

Zorg naar wens
Uiteraard is het geruststellend te weten dat indien zorg nodig of wenselijk mocht zijn, deze voorhanden is, 24 uur per dag, zeven dagen in de week, in de eigen vertrouwde omgeving.

Persoonlijke rondleiding
Geeft u de voorkeur aan een persoonlijke rondleiding, dan is dat altijd mogelijk. Neemt u daartoe contact op met een van onze verhuurconsulenten, telefoon 045 - 400 46 00.

Resultaten

416 resultaten

Parc Imstenrade
Parc Imstenrade 66
6418 PP Heerlen
T 045 - 400 46 00
I www.parcimstenrade.nl

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan