Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Oog en hart raken met kunst

Oog en hart raken met kunst

ATRIUM ART FAIR van Valk Art

Deze editie strijkt de organisatie neer in het zuiden, in het Atrium aan de Mauritslaan in Stein. ATRIUM ART FAIR vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 november van 10.00 tot 18.00 uur.

Zoals de naam al doet vermoeden, is het Atrium in Stein een hoge, lichte ruimte waar de kunstwerken van maar liefst vijftig kunstenaars uit Nederland en België goed tot hun recht zullen komen. De variatie is ongekend: schilderijen, keramiek, beelden, tassen, sieraden, levensechte poppen, papier-maché objecten, zoetwaterparels, mixed media, textiele kunst, het is te veel om op te noemen. Dit is genieten van kunst in allerlei vormen en technieken. Het niveau is hoog. Ank van der Valk is de stimulerende kracht achter de ATRIUM ART FAIR. ‘We hebben een bijzondere collectie kunnen samenstellen, van figuratief tot progressief. Het is kunst die laat nadenken, maar ook kunst die gewoon mooi is om te zien. De kunstenaars zijn zelf aanwezig en dat maakt deze fair ook zo leuk en persoonlijk. Ze staan open voor je vragen en zijn enthousiast en trots op hun werk.’

ATRIUM ART FAIR vindt plaats in het voormalige hoofdkantoor van DSM, gelegen naast Hotel Stein. Er zijn goede horecavoorzieningen en er is ruime parkeergelegenheid.

Nummer 1 lezerskorting
Klik hier voor de kortingspagina. Print deze uit en ontvang  1 euro korting. 

Resultaten

412 resultaten

Wanneer:
4 en 5 november 2017 van 10.00 tot 18.00 uur

Waar:
Mauritslaan 65 Stein (naast van der Valk Hotel Stein)

www.valk-art.nl

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan