Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Nummer 1 Woontips
  • Nummer 1 Woontips
  • Nummer 1 Woontips
  • Nummer 1 Woontips

Nummer 1 Woontips

Vaas als eyecatcher

Deze grote vazen zijn echte eyecatchers in een landelijk interieur. Handgemaakt in Indonesië door inheemse vakmensen die deze geheel aardewerken vazen met speciale technieken een unieke afwerking en mooie kleureffecten geven. Stuk voor stuk uniek, tijdloos en stijlvol als woonobject in kamer of hal. Speciaal voor u laten ontwerpen door ’t Harlekijntje in Roggel.

Stoere lamp
Frezoli is de naam waaronder het Nederlandse bedrijf Tierlantijn zijn collectie stoere, industrieel getinte lampen voert. Alhoewel de naam een associatie met Italië doet vermoeden, vindt de fabricage in het eigen atelier in Nederland plaats. UItsluitend handwerk, met oog voor detail. De kappen zijn in verschillende groottes en kleuren te combineren. Naast de metalen lampen van Frezoli voert Tierlantijn ook prachtige houten en aardewerken lampen in het assortiment. Juweeltjes in een landelijk interieur. De collectie is verkrijgbaar bij ’t Harlekijntje in Roggel.

Servies: combineren is het sleutelwoord
Oneindig combineren van serviesdelen met verschillende motieven. Bunzlau Castle heeft een nieuwe trend gezet in de wereld van het landelijk tafelen. Vroeger spaarden de jonge vrouwen voor de uitzet een twaalfpersoons eetservies van Wedgwood en waren ze trots op hun Edme Plain. Tegenwoordig is combineren het sleutelwoord. Dit prachtige en kwalitatief hoogwaardige aardewerken servies wordt nog steeds ambachtelijk gefabriceerd en beschilderd in Polen. Er is keuze uit meer dan vijftig verschillende motieven en meer dan honderd verschillende serviesdelen. Stel je eigen servies samen. De collecties zijn natuurlijk oven-, magnetron-, vriezer- en vaatwasserbestendig. Een uitgebreide collectie Bunzlau Castle is te verkrijgen bij ’t Harlekijntje in Roggel.

Resultaten

416 resultaten

’t Harlekijntje
Kerkstraat 19 • 6088 EG Roggel
T 0475 - 491 426
E info@harlekijntje.com
I www.harlekijntje.com

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan