Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Nummer 1 Lezersaanbieding | Thijs Heijnen

Nummer 1 Lezersaanbieding | Thijs Heijnen

You’re My Number One

Met ingang van deze jaargang presenteert kunstenaar Thijs Heijnen in het kader van Nummer 1 Exclusief Kunst elke editie een uniek doek. De titel van het afgebeelde werk luidt - toepasselijk - You’re My Number One. De werken van Thijs Heijnen worden gekenmerkt door een uitbundige kleurenrijkheid en vrolijke thema’s. Op zijn website www.thijsart.com krijgt u via het portfolio een goede indruk van zijn karakteristieke stijl.

Overige activiteiten van Thijs Heijnen zijn painting on the spot, het ontwerpen van illustraties voor boeken en magazines en grafisch werk. ‘Liefhebbers kunnen opdrachten zelf koppelen aan thema’s, kleuren en formaat’, aldus de kunstenaar. ‘Vinden mensen meerdere doeken mooi, dan maak ik er bijvoorbeeld een combi van.’
Indien u geïnteresseerd bent in het werk van Thijs Heijnen, kunt u hem benaderen via www.thijsart.com. Volg Thijs ook op Facebook.

Lezersaanbieding
Wilt u dit vrolijke doek bij u thuis aan de muur? Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van vijftig stuks. U kunt You’re My Number One bestellen via de webshop van Nummer 1 (www.nummer1.nl/shop/lezersaanbieding). Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50) van het originele handgeschilderde werk.

Resultaten

412 resultaten

Lezersaanbieding
Klik hier voor dit vrolijke doek bij u thuis aan de muur. Speciaal voor de lezers van Nummer 1 is het werk verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van vijftig stuks. Prijs: 89 euro. Deze lezersaanbieding betreft een replica op canvas (50 x 50) van het originele handgeschilderde werk.

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan