Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Nieuwe naam, nieuw imago, zelfde kwaliteit
  • Nieuwe naam, nieuw imago, zelfde kwaliteit
  • Nieuwe naam, nieuw imago, zelfde kwaliteit
  • Nieuwe naam, nieuw imago, zelfde kwaliteit
  • Nieuwe naam, nieuw imago, zelfde kwaliteit

Nieuwe naam, nieuw imago, zelfde kwaliteit

Janssen Meubelen

Meubelmakerij Sjra Janssen timmert al jaren hard aan de weg om de collecties aan te passen aan de wensen en behoeften van een groot, eigentijds publiek. Het imago van fabrikant van louter zware, klassieke eikenhouten meubelen is derhalve sterk achterhaald. De collecties variëren van klassiek en landelijk tot eigentijds en modern. Wat daarin achterbleef, was de uitstraling van het pand. De gevel heeft inmiddels een fikse metamorfose ondergaan en oogt fris en strak. Ook de naam is aangepast: Janssen Meubelen. Bekt net wat lekkerder dan ambachtelijke meubelmakerij Sjra Janssen.

‘Te vaak nog kregen we reacties van klanten als: Maken jullie dat ook? En: We dachten dat jullie alleen maar zware, eikenhouten meubelen verkochten. Dat is echt een misverstand’, vertelt Truus Janssen. ‘Het was al langere tijd onze wens om de uitstraling van het pand drastisch aan te pakken. Die voorgevel is toch ook je visitekaartje. Met de nieuwe look stralen we momenteel beter uit waar we voor staan: een dynamische onderneming met steeds nieuwe, gevarieerde collecties voor elk interieur.’

Massief Frans eikenhout
Ondanks het feit dat de onderneming een switch heeft gemaakt naar een meer eigentijdse uitstraling, wil niet zeggen dat er concessies worden gedaan, op welk vlak dan ook. ‘Kwaliteit staat voorop’, aldus Sjra Janssen. ‘We zijn nog steeds een ambachtelijke meubelmakerij en gebruiken honderd procent massief Frans eikenhout voor onze meubelen. Daar wordt niet aan getornd. Daarin onderscheiden we ons ook. Onze meubels zijn duurzaam, gaan lang mee en kunnen tegen een stootje.’

Meubelen en meer
Janssen Meubelen beperkt zich echter niet uitsluitend tot het vervaardigen van meubelcollecties, indien gewenst op maat en in elke kleur of met toevoeging van elementen als glas en roestvrij staal. U kunt er ook terecht voor uiteenlopende woonaccessoires, verlichting, vloerkleden, muur- en meubelverf en sierkussens, vaak van exclusieve merken. Bovendien is Truus gediplomeerd kleur- en interieurstyliste. Ze voorziet klanten van advies en begeleidt eventueel bij het kiezen van een totaalinterieur. Loop eens binnen, bijvoorbeeld op koopzondag 27 november.

Resultaten

416 resultaten

Koopzondag 27 november
van 13.00 tot 17.00 uur.

Janssen Meubelen
Bosstraat 11
6101 NV Echt
Telefoon 0475 - 484 990 • www.meubelmakerijsjrajanssen.nl
Openingstijden: maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag koopavond tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Dinsdag gesloten.

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan