Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Nieuw zorgcentrum in hart van Sittard
  • Nieuw zorgcentrum in hart van Sittard
  • Nieuw zorgcentrum in hart van Sittard

Nieuw zorgcentrum in hart van Sittard

Hof van Serviam

Zuyderland heeft onlangs in Sittard het nieuwe Hof van Serviam in gebruik genomen. Een moderne woonzorglocatie waar het voor bewoners en medewerkers goed toeven is.

De gloednieuwe locatie aan de Odasingel telt 114 ruime appartementen, vijf zorgwoningen (met elk 6 bewoners) voor mensen met dementie, een ontmoetingsruimte en een sfeervol ingericht restaurant. De moderne uitstraling, de ruimte en vooral het uitzicht op de schootsvelden en de Sint Petruskerk zijn de meest kenmerkende elementen.

Vernieuwen
Zuyderland maakt werk van het vernieuwen van haar zorgcentra. Ook op het terrein van zorg- Centrum Glana in Geleen wordt momenteel volop gebouwd. Daar verrijzen in het naastgelegen park negen zorgwoningen voor mensen met dementie of ouderen die vanwege lichamelijke beperkingen extra zorg nodig hebben. Zuyderland realiseert daar ook een geheel nieuw hospice.

www.zuyderland.nl

Resultaten

149 resultatenGerrie Vossen (83)

woont in Hof van Serviam
‘In het begin was het hier wennen. Je moet even je weg vinden, maar inmiddels ben ik goed geland. Mijn appartement is schitterend. Het is heel ruim. Ik heb een woonkamer, een eigen slaapkamer, een prachtige badkamer en een keukentje. Het fijne is dat ik mijn bezoek nu heel goed kan ontvangen en dat is voor mij goud waard. Ook het grote restaurant is een fijne plek om met familie of andere bewoners gezellig te zitten. Alles is zo mooi ingericht en de cappuccino is heerlijk.’

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan