Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

New Energy Systems

De mensen achter New Energy Systems

New Energy Systems heeft 22 medewerkers in vaste dienst, die zich elke dag bezighouden met het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van duurzame energiesystemen. We stellen u graag aan hen voor.

NES1

New Energy Systems vindt persoonlijk contact en aandacht belangrijk. De adviseurs komen daarom altijd vrijblijvend bij u langs om uw wensen en behoeften op locatie te bespreken en te bekijken wat allemaal mogelijk is. Dankzij hun technische achtergrond en jarenlange ervaring hebben ze veel kennis van duurzame energiesystemen en kunnen ze u ook adviseren over de diverse subsidie- en/of financieringsmogelijkheden.

NES2


De engineers vormen de schakel tussen de adviseurs en de monteurs. Omdat elk gebouw weer anders is, is het plaatsen van duurzame energiesystemen maatwerk. Uw installatie wordt door de engineers zorgvuldig ontworpen, doorgerekend en voorbereid voor montage. Ze bekijken wat de beste opstelling is waarmee u het beste rendement haalt uit uw investering.

NES3

New Energy Systems beschikt over vijf montageploegen, die elke dag met hun eigen mobiele werkplaats op pad zijn. Veilig werken staat bij hen altijd voorop. De montageploegen zijn volledig uitgerust met de wettelijk vereiste veiligheidsmiddelen, zoals diverse soorten dakrandbeveiligingen, valgordels en steigers. Voor het transport van de zonnepanelen naar het dak wordt altijd gebruikgemaakt van de wettelijk verplichte transportlift. Zo kunt u met een veilig gevoel uw installatie door New Energy Systems laten installeren.

NES4Het team van New Energy Systems wordt ondersteund door drie dames. Ze zijn niet alleen de administratieve krachten en verzorgen de marketing en communicatie, ze informeren ook actief naar uw ervaringen met New Energy Systems. Was alles naar wens of zijn er verbeterpunten, ze horen het graag van u.

NES5
Peter Debije en Nico Eurelings vormen de directie van New Energy Systems. Vanuit hun technische achtergrond startten ze in 2008 New Energy Systems in Schimmert.
New Energy Systems adviseert, ontwerpt, levert en installeert zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen voor woon- en werkomgevingen, is de grootste aanbieder van zonnepanelen in Limburg en is Zonnekeur gecertificeerd. Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid zijn bij Zonnekeur-installateurs gegarandeerd.

Resultaten

416 resultaten

Kaart

New Energy Systems
De Steeg 3, 6333 AT Schimmert
T 045 - 404 06 04 | E info@newenergysystems.nl
www.newenergysystems.nl

  • Close
    Je kunt je energielabel maar beter wél serieus nemen
    Je kunt je energielabel maar beter wél serieus nemen

    Als woningeigenaar hebt u het ongetwijfeld ontvangen: het voorlopige energielabel. Het label geeft van A++ (groen, zeer zuinig) tot en met G (rood, zeer onzuinig) aan hoe uw huis omgaat met fossiele energie. De afgelopen tijd is er veel ophef ontstaan over dit label, dat volgens het gros van de woningeigenaren onjuist is ingeschat en onzinnig is. Bij velen belandt het dan ook in de keukenla, aangezien het label alleen bij verkoop of verhuur van de woning verplicht is.

    Wilt u weten hoe u uw energielabel kunt verbeteren?
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan