Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Mesterom Glasconstructies
  • Mesterom Glasconstructies
  • Mesterom Glasconstructies
  • Mesterom Glasconstructies
  • Mesterom Glasconstructies
  • Mesterom Glasconstructies
  • Mesterom Glasconstructies
  • Mesterom Glasconstructies

Mesterom Glasconstructies

Ontdek de wereld van glas

Mesterom is al meer dan 100 jaar dé specialist voor glastoepassingen voor zowel binnen als buiten.

SERRES – RAMEN EN DEUREN
Een serre aanbouw maakt het mogelijk het hele jaar door te genieten van de wisselende seizoenen. Het openlijke karakter, het licht, het optimale buitengevoel en het directe tuincontact stimuleert het gebruik van deze ruimte nog eens extra.
Door de voortdurende technische ontwikkelingen op het gebied van de thermisch onderbroken profielen en hoogrendement beglazing (HR ++) wint de aluminium serrebouw steeds meer terrein. Ook komen er steeds betere zonwering– en ventilatie systemen op de markt. Al deze veranderingen maken een serre tot de meest ideale leefruimte.

OVERKAPPINGEN EN TUINKAMERS
Het hele jaar genieten van het buitenleven: het kan met de overkappingen en buitenkamers van Mesterom. Nooit meer een verregend feestje of vluchten voor de hitte en zonnestralen. U heeft de keuze uit een groot aantal daktypen en opties.?Een vast dak met geintegreerde zonwering, schuifdak, vouwdak of een lamellendak, Mesterom maakt het allemaal. 
Uiteraard wordt alles als maatwerk uitgevoerd en aangepast aan de architectuur van uw huis.?En wilt u nu of later de zij- en/of voorkant dichtmaken dan is dat natuurlijk altijd mogelijk met de vaste en schuifbare glaswanden van Mesterom. Zo maakt u van uw overkapping een echte tuinkamer waar u het hele jaar plezier aan beleeft.
Optioneel:
zonwerende beglazingen en screens
verlichting en IR-verwarming
vaste- en schuifbare glaswanden
Terrafina ‚houten’vloeren

GLASDEUREN EN WANDEN
Hardglazen deuren en wanden zijn speciaal geschikt voor ruimten waarin voor de leef- of werkomgeving het natuurlijke licht optimaal moet worden gebruikt. De grote verscheidenheid in systemen en de onbeperkte mogelijkheden in glas bieden voor iedere situatie en interieur een bijzondere oplossing. U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod functioneel en bijzonder deurbeslag in rvs, aluminium, hout en glas.  
Mesterom werkt samen met inovatieve kwaliteitsmerken als Dorma, Casma, MWE en Colcom maar heeft ook haar eigen vriendelijk geprijsde budgetlijn met 3 jaar garantie.  
Voor het glas kunt u naast helder of mat glas kiezen uit een van onze vele specials.
Gezandstraalde en gesatineerde motieven ; naar bestaand of eigen motief
Gelaagd glas; bepaal uw eigen translucente kleur in de digitale kleurstudio
Crashglas; een uniek glasprodukt door het bijzondere breukpatroon
Decorglas; glas met diverse in de oven aangebracht reliefpatronen
Bedrukt of gelakt glas; iedere full-color afbeelding met zeefdruk, printen of spuiten

SCHUIFWANDEN VOOR BUITEN
Mesterom biedt u een grote verscheidenheid aan beweegbare glaswanden speciaal geschikt voor binnen en buiten ruimten af te schermen van weersinvloeden met behoud van maximale transparantie. De toepassingsgebieden zijn legio. Zo zijn er volglazen systemen voor onder uw terrasoverkapping of balkon maar ook geisoleerde uitvoeringen als alternatief voor een vast kozijn.
Ook voor de winkel en utiliteitsbouw heeft Mesterom een breed scala aan verplaatsbare glaswanden voor professineel gebuik waarbij hoogten tot 350cm. probleemloos mogelijk zijn.

Resultaten

416 resultaten

Kaart

Mesterom Glasconstructies
Prinses Ireneweg 6
6241 GE Bunde
Nederland
T +31 (0)43 364 59 59
www.mesterom.nl

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan