Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Lenteactie 2015

Lenteactie 2015

Acties zijn geldig in de maanden April en Mei 2015

* Bij de Sunway duette en plissee de Smart Cord Top Down uitvoering geheel GRATIS. U geniet van een korting van € 82,50 per product. In onze showroom kunt u deze nieuwste uitvoering komen bekijken!

* De collecties zijn weer aangevuld met de nieuwste trends in gordijnstoffen. Diverse inbetween- en overgordijnstoffen met 10% korting.

* Tevens hebben vanaf medio mei 2015 voor u het exclusieve merk Christian Fischbacher die de keuze in onze winkel ruimschoots aanvult. Mooie 100% linnen kwaliteiten en stoffen met prachtige dessins.

* Wilt u ook genieten van een gezonder "klimaat" in uw leefomgeving? Kies dan voor het vernieuwde Desso tapijt, de "Airmaster for Home". Nu met 15% korting in onze winkel! Van €160,00 per strekkende meter voor € 136,00.

* Ook is onze collectie vloerbedekking uitgebreid met het bekende merk "Van Besouw". Onder andere de 100% katoenen lussenkwaliteit waar dit merk bekend om staat. Zeker een aanrader als u een liefhebber bent van natuurlijke materialen en daarbij een grote keuze heeft in poederachtige kleuren!

* Zelfs voor houten vloeren kunt u nu bij ons terecht. Een grote keuze in eiken vloeren, van geolied modern, tot de middeleeuwse look of de landelijke stijl. Vakkundig gelegd door onze parketteur! Ook hierover kunnen wij u uitgebreid informeren in onze showroom.

Resultaten

378 resultaten

Frans Beks & Zn. Interieur
Akersteenweg 49
6226 HS Heer-Maastricht
T 043 - 356 09 09
E info@beksinterieur.nl
www.beksinterieur.nl

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.