Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Ladies Night bij ’t Harlekijntje

Ladies Night bij ’t Harlekijntje

’t Harlekijntje: hét adres voor inspiratie en beleving in wonen

Op woensdag 16 november en op woensdag 7 december organiseert ’t Harlekijntje weer de alom bekende Ladies Nights in de bijzondere belevingswereld van de woonwinkel in Roggel. Dit jaar nog groter, nog mooier en wederom een avondvullend programma vol met verrassingen.

Maar liefst tweehonderdvijftig dames kunnen op deze avonden volop genieten van alles op het gebied van wonen, fashion, beauty, persoonlijke verzorging, muziek, culinaire hoogstandjes in koken, eten en drinken en nog veel meer. Een absolute aanrader voor een geweldig avondje uit.

Wil jij, samen met je vriendinnen, ook graag te gast zijn op een van deze avonden? Kijk snel op www.facebook.com/harlekijntjestijlvolwonen voor de wijze van aanmelding. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Resultaten

416 resultaten

’t Harlekijntje
Kerkstraat 19 • 6088 EG Roggel
T 0475 - 491 426
info@harlekijntje.com
www.harlekijntje.com
www.facebook.com/harlekijntjestijlvolwonen

  • ’t Harlekijntje: hét adres voor inspiratie en beleving in wonen
    ’t Harlekijntje: hét adres voor inspiratie en beleving in wonen

    In de loop van bijna vijfentwintig jaar is ’t Harlekijntje in hartje Roggel uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde woonwinkels van Limburg. Interieur-aficionado’s komen van heinde en verre om er wooninspiratie op te doen en zich helemaal onder te dompelen in de bijzondere belevingswereld. Stap binnen in de sfeerwereld van ’t Harlekijntje en je voelt je meteen thuis. Dat wil het team van ’t Harlekijntje ook bij zijn klanten bereiken, dat een huis écht een thuis wordt.

    Exclusief | Wonen
Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan