Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Jaquar XE

Jaquar XE

Exclusief bij Jaquar Demandt-Wagemans

De meest geavanceerde, efficiënte en verfijnde sports sedan die Jaguar ooit heeft ontwikkeld. De XE is in hart en ziel een Jaguar. De XE is de eerste van een nieuwe generatie modellen, gebaseerd op Jaguar’s nieuwe, state-of-the-art Advanced Aluminium Architecture; een lichtgewicht aluminium constructie die resulteert in een immens sterke carrosserie en in het perfecte platform voor een sportieve auto met een zeer wendbare handling, raffinement en schitterend design.

MAAK CONTACT
XE ContactU maakt contact met de XE vanaf het moment dat u plaatsneemt op de comfortabele, ergonomisch gevormde stoelen. In een Jaguar zit u laag. Recht voor u ziet u het door de F-TYPE geïnspireerde instrumentenpaneel met twee grote, sportief vormgegeven instrumenten en centraal geplaatst infodisplay. U pakt het stevige sportstuur vast – eveneens bekend uit de F-TYPE. Naast u draagt de verhoogde middenconsole bij aan het cockpitgevoel, terwijl het getrapt oplopende dashboard zich elegant voor u uitstrekt. Dit biedt plaats aan het allernieuwste op het gebied van Jaguar touchscreen-technologie. Druk op de Startknop en de XE ontwaakt. De XE komt tot leven.

BENZINEMOTOREN
XE BenzinePrestaties en raffinement De benzinemotoren van de XE bieden bij elk toerental het pure rijplezier van vermogen en respons, bij minder CO2-emissies. De twee 2.0 liter i4 turbomotoren combineren het verfijnde karakter van een zescilinder met alle voordelen van een viercilinder, zoals een lager brandstofverbruik en lagere onderhoudskosten.

De 3.0 V6 340 pk supercharged benzinemotor, bekend uit de F-TYPE, heeft een Roots twin vortex-supercharger. Deze is geplaatst in de 'V' tussen de cilinderrijen om de motor compact te houden en de lage, aërodynamische lijn van de motorkap mogelijk te maken. Supercharging zorgt voor een lineaire vermogensontwikkeling en voor een op afroep beschikbaar, hoog koppel bij elk toerental.

DIESELMOTOREN
De XE introduceert Jaguar's nieuwe, state-of-the-art Ingenium-motorenfamilie. Ingenium combineert grote prestaties en raffinement met lage verbruikscijfers en CO2-emissies. Twee motoren uit deze nieuwe, baanbrekende motorenfamilie zijn beschikbaar voor de XE: de 2.0 liter i4 180 pk turbodiesel en de 2.0 liter i4 163 pk turbodiesel E-Performance met een CO2 van 99g/km.

ADVANCED ALUMIUM ARCHITECTURE
XE Allu
De geheel nieuwe, geavanceerde aluminium constructie van de XE biedt eersteklas kenmerken op het gebied van prestaties, handling en verfijning. Deze immens sterke carrosserie bespaart gewicht zonder dat dit afbreuk doet aan de duurzaamheid en biedt een zeer hoge torsiestijfheid van 22 kNm/rad. Dit is het ideale platform voor een sportieve auto en draagt bij aan de optimale gewichtsverdeling over voor- en achteras van praktisch 50:50. De lichtgewicht constructie zorgt niet alleen voor een lager brandstofverbruik en minder CO2-emissies, maar stelt het XE-programma ook in staat een grote variatie aan prestaties te kunnen bieden, van enerzijds een uitvoering met een CO2-emissie van slechts 99 g/km, tot anderzijds een model met een topsnelheid van250 km/h.

COMMANDOCENTRUM
XE Commando Het touchscreen in de middenconsole is het commandocentrum van de Jaguar XE. Via het display hebt u de controle over de belangrijkste functies van de auto, inclusief audio, navigatie en klimaat. Ook bediening van uw mobiele telefoon is mogelijk. Het 8" kleurenscherm met touchscreen-bediening heeft een geheel nieuwe grafsche interface, reageert snel en werkt met gebaren die bekend zijn van tablet en smartphone, zoals 'swipe' en 'stretch’.

Resultaten

416 resultaten

Kaart

Demandt B.V.
Amerikalaan 122
6199 AE Maastricht-Airport
T 043 358 82 99
E info@demandt.nl
www.demandt.nl

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan