Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

In één gesprek al duidelijkheid
  • In één gesprek al duidelijkheid
  • In één gesprek al duidelijkheid
  • In één gesprek al duidelijkheid

In één gesprek al duidelijkheid

(Eerste) huis kopen

Als jonge starter denk je misschien dat een eigen koopwoning nog niet mogelijk is. Maar vaak is er meer mogelijk dan je denkt.
Wij kijken goed naar de persoonlijke situatie en denken mee over een passende oplossing. Zoals bijvoorbeeld bij Kenny en Sandra.

Half december kregen ze de sleutel van hun eerste koopwoning. Inmiddels zijn ze er helemaal thuis. Kenny van Kampen (25) en zijn vriendin Sandra Jonker (24) zijn beiden biomedisch wetenschapper. Hun werk bracht ze van Gelderland naar het zuiden. Sandra produceert celtherapieën bij een farmaceutisch bedrijf in Maastricht, Kenny is promovendus aan de Universiteit Maastricht. Voordat het stel naar Geleen verhuisde, woonden ze een tijdje in een studio in Stein. Sandra: ‘Kenny is een paar maanden later naar Limburg gekomen dan ik. Toen ik werd aangenomen bij mijn huidige werkgever, moest hij zijn stage nog afronden, dus ik heb er eerst een poosje alleen gewoond. Het was een leuke woning, maar voor ons tweetjes véél te klein. We waren echt toe aan meer ruimte. We hadden echter niet verwacht dat we meteen een huis konden kopen. Kenny moet nog promoveren, ik heb nog geen vast contract. Op de website van de Rabobank las ik echter dat er ook voor starters mogelijkheden zijn om een hypotheek af te sluiten. We hebben een afspraak gemaakt. Tijdens het oriëntatiegesprek werden onze mogelijkheden meteen duidelijk en hebben we besloten voor een koopwoning te gaan.’
Het stel kwam in contact met adviseur Joep Vliegen van Rabobank Westelijke Mijnstreek. ‘Kenny en Sandra kwamen hier om hun mogelijkheden te verkennen en vonden het heel fijn dat ze in hun situatie toch een hypotheek konden krijgen. Voor jonge starters is dat niet altijd vanzelfsprekend. Kenny en Sandra hebben echter allebei een wetenschappelijke studie afgerond. Sandra heeft al een mooie baan, Kenny heeft na zijn promoveren een doctorsgraad.
Er liggen voor hen beiden zoveel mogelijkheden en kansen voor de toekomst, dat we daar als bank alle vertrouwen in hebben.’ Kenny: ‘Dat vertrouwen hebben we vanaf het allereerste gesprek gevoeld. Dat maakte ook dat we samen de stap naar een koopwoning durfden te zetten. Het contact met Joep heeft daar zeker ook aan bijgedragen. Hij legde alles goed uit, dacht met ons mee, was makkelijk bereikbaar voor vragen, ook buiten kantoortijden. Het is allemaal heel soepel verlopen. In augustus zaten we voor het eerst bij de bank, nu hebben we een eigen huis met tuin en volop ruimte. Zo snel kan het dus gaan.’

Resultaten

416 resultaten

Hypotheekadvies, vaak is er meer mogelijk dan u denkt. We denken graag met u mee. Elke klantvraag is anders en we vinden het belangrijk samen naar uw persoonlijke situatie te kijken, zodat uw hypotheek goed bij u past. Nu en in de toekomst. Lukt het niet om naar kantoor te komen?
Dan komen wij naar u toe.
Bel Joep 06 - 1013 9179 of een van onze andere adviseurs via nummer
046 - 442 94 42.

www.rabobank.nl/wm

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan