Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Huidcentrum Limburg
  • Huidcentrum Limburg
  • Huidcentrum Limburg
  • Huidcentrum Limburg
  • Huidcentrum Limburg
  • Huidcentrum Limburg

Huidcentrum Limburg

nieuwe naam, vertrouwd adres

Al ruim twaalfenhalf jaar behandelt dr. Dinanda Kolbach, samen met haar medisch specialisten, op het gebied van dermatologie alle voorkomende huidaandoeningen in haar eigen Kolbach Kliniek in Maastricht. Door de succesvolle behandeling van met name huidkanker, huidveroudering, flebologie (spataderen) en oedeemtherapie heeft ze in de regio Zuid-Limburg een grote reputatie opgebouwd. Wegens bewezen succes heeft ze sinds kort dan ook een tweede kliniek geopend, in Heerlen. De opening van de tweede kliniek vormde de aanleiding om de naam Huidcentrum Limburg te gaan voeren, omdat die naam de lading beter dekt.

Een geruststellende gedachte voor de vele (potentiële) patiënten is dat alle medisch noodzakelijke behandelingen binnen de basisverzekering vallen en dat Huidcentrum Limburg contracten heeft afgesloten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Voorwaarde voor een correcte afhandeling van de rekening is dat er een verwijsbriefje door huisarts of specialist is uitgeschreven. De kwaliteit van de behandelingen is gegarandeerd, doordat de beide klinieken door ZKN en SEMH zijn gecertificeerd.

Geen formulieren
Door contracten met alle zorgverzekeraars zal er nooit discussie over betalingen ontstaan en hoeven er ook geen formulieren te worden ondertekend. Bij alle medisch noodzakelijke behandelingen kan Huidcentrum Limburg de rekening rechtstreeks bij de zorgverzekeraar indienen. Patiënten weten dus precies waar ze aan toe zijn als ze kiezen voor een behandeling bij Huidcentrum Limburg in Maastricht of Heerlen.
Bijvoorbeeld wanneer u een verwijskaart heeft van uw huisarts, worden behandelingen en onderzoek van haaruitval, overmatige zweetproductie, wratten, allergie, eczeem, droge huid, jeuk en psoriasis gewoon vergoed. Ook het behandelen van kalk- of schimmelnagels is na beoordeling door de dermatoloog volledig vergoed. Indien u last heeft van overmatige zweetproductie, zijn diverse behandelingen zoals HIDREX en met botox door uw zorgverzekeraar gecontracteerd. Huidcentrum Limburg kan de rekening rechtstreeks bij de zorgverzekeraar indienen. Slechts bij cosmetische behandelingen vergoedt de zorgverzekeraar niet de rekening, maar moet de patiënt die zelf betalen.

Huidverzorging
Huidcentrum Limburg levert elastische kousen en klittenband-zwachtels voor open benen en geeft ook oedeemtherapie bij lipoedeem en lymfoedeem. Maar ook als u gewoon een goed huidverzorgingsadvies of huidverzorgingsproducten wilt, dan bent u bij ons aan het goede adres. We adviseren u graag en laten u de producten voelen, zodat u weet wat u koopt. Indien u een afspraak maakt voor een hydracleanbehandeling (dertig euro), dan krijgt u naast een goede gezichtsreiniging en -massage ook een op uw huid aangepast verzorgingsadvies.

Huidcentrum Limburg... dat voelt goed!
Huidcentrum Limburg, met een kliniek in Maastricht en sinds kort ook een in Heerlen, is hét medisch expertisecentrum in Limburg waar dermatologen, huid- en oedeemtherapeuten, schoonheidsspecialisten en experts op het gebied van therapeutische kousen samenwerken in uw belang. U hoeft niet langer van locatie naar locatie en van loket naar loket. Of het nu gaat om de behandeling van oedeem of spataderen, een schoonheidsbehandeling of het aanmeten van therapeutische hulpmiddelen, uw huisarts kan u vanaf nu direct doorverwijzen naar één plek voor alle zorg.

Voorlichting over zonbeschermingsproducten
In de Maastrichtse kliniek geeft dr. Kolbach op maandag 11 mei gratis voorlichting over zonnen en zonbeschermingsproducten van 17.30 tot 19.30 uur. In Heerlen wordt de voorlichting gegeven op twee zaterdagochtenden, namelijk op 9 en 23 mei, tussen 10.30 en 11.30 uur. In de kliniek zijn zonbeschermingsproducten met kortingen te koop. Ook zijn er prachtige strandtassen en accessoires gratis bij aankoop van producten. Mensen kunnen een afspraak maken via www.huidcentrumlimburg.nl, dan maakt dr. Kolbach tijd voor ze vrij.

Resultaten

416 resultaten

Huidcentrum Limburg
Reinaartsingel 50 
6218 AC Maastricht 
T 043 - 354 19 11 

Pieter Hooftstraat 16
6416 CP Heerlen
T 045 - 737 01 10

www.huidcentrumlimburg.nl

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan