• Al méér dan 30 jaar de Nummer 1 van Limburg
  • Al méér dan 30 jaar de Nummer 1 van Limburg

Kies een categorie
Zoeken binnen exclusief
terug naar overzicht

Alle categorieën

Hotel-restaurant Klein Zwitserland in Slenaken
  • Hotel-restaurant Klein Zwitserland in Slenaken
  • Hotel-restaurant Klein Zwitserland in Slenaken
  • Hotel-restaurant Klein Zwitserland in Slenaken
  • Hotel-restaurant Klein Zwitserland in Slenaken

Hotel-restaurant Klein Zwitserland in Slenaken

Herfst, wild, wellness, wandelen en meer

Op de grens van Slenaken en de Voerstreek ligt ****Hotel-restaurant Klein Zwitserland, nog net in Nederland. Het is de ideale plek om te genieten van de herfst: wandelen door de omgeving, een kerstmarkt bezoeken, ontspannen in het eigen wellnesscentrum en genieten van een uitstekende (wild)menukaart.

Het eigen restaurant Puur van het hotel heeft een uitstekende naam dankzij de meersterrenervaring van patron-cuisinier André Steinschuld en chef-kok Noël Bemelmans. De wildtijd is voor hen één groot feest: elke dag werken ze met puur, stevig vlees. Ze stelden een heerlijk wildmenu op voor de Nummer 1-lezers:
- klassieke, rijk gevulde wildbouillon;
- mooie hertenrugfilet of fazant (fazant per twee personen) met diverse wintergroenten;
- heerlijk herfstdessert.
U betaalt hiervoor 39,50 euro, tot en met 23 december 2015 onder vermelding van Nummer 1-wildmenu. Geen wildliefhebber? Voor hetzelfde bedrag is er ook een mooi vismenu met dagelijks rechtstreeks vers aangevoerde vis. Of u kiest voor het dagelijks wisselende viergangenmenu Puur voor 37,50 euro. Uiteraard kunt u uw menu uitbreiden met extra’s van de kaart. Een heerlijke fles huiswijn is er al voor 21 euro. Geniet in een van de drie sfeervolle restaurants met in totaal tachtig plaatsen met prachtig uitzicht. U bent dagelijks welkom voor de lunchkaart van 12.00 tot 15.00 uur en voor het à-la-cartediner van 18.00 tot 20.00 uur.

Wellness
****Hotel Klein Zwitserland beschikt over uitstekende wellness-faciliteiten: hotelgasten kunnen gratis gebruikmaken van het hooggelegen binnenzwembad (dertig graden Celsius) met waterval en whirlpool, de drie sauna’s, het aromastoombad, de fitnessruimte, de relaxloft en Wi-Fi: zelfs bij één overnachting mag u de dag van aankomst én de dag van vertrek gebruikmaken van deze faciliteiten.
Alle ****hotelkamers en -suites zijn minstens dertig vierkante meter groot en ten minste voorzien van minibar, safe, 42’’ flatscreen led-tv en gratis Wi-Fi. Er liggen badjassen, badslippers en badlakens voor u klaar. Als lezer van Nummer 1 krijgt u twintig procent korting op de gebruikelijke prijs en betaalt 74,40 euro per persoon per nacht inclusief ontbijt, van zondag tot en met vrijdagmorgen en tot 23 december 2015 op basis van beschikbaarheid.

Wandelen en verkennen
Slenaken en omgeving lenen zich uitstekend voor wandelingen. Verken de Voerstreek, Altembrouck, Noorbeek, Epen en meer. Geniet van de natuur en het glooiende heuvelland.
Vanaf 29 november kunt u kribkeswandelingen maken door de omgeving en al wat eerder de kerstmarkten bezoeken in onder andere Aken, Luik en Valkenburg. Wandelroutes en routebeschrijvingen zijn beschikbaar. U kunt uw wandeling uiteraard perfect combineren met warme wellness en een heerlijk wildmenu.

Resultaten

416 resultaten

Kaart

Hotel-restaurant Klein Zwitserland
Grensweg 11
6277 NA Slenaken
T 043 - 457 32 91
www.kleinzwitserland.com

Nummer 1 Leden Inlog

U kunt hieronder inloggen om deel te nemen aan onze lezersacties.

E-mail adres  
Wachtwoord  

Wachtwoord vergeten?
Maak een nummer1 account aan